Υλικές ζημιές» από τον σεισμό των 6,3 ρίχτερ στο Θιβέτ

2 λεπτά ανάγνωση
18 Νοεμβρίου 2017

Μια σεισμική δόνηση 6,3 βαθμών έπληξε σήμερα μια περιοχή της νότιας Κίνας κοντά στα σύνορα με την Ινδία, ανακοίνωσε το γεωλογικό ινστιτούτο των ΗΠΑ (USGS), πάντως δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής τραυματισμοί ή σοβαρές υλικές ζημιές.

Ο σεισμός, για τον οποίο αρχικά το USGS είχε εκτιμήσει πως είχε μέγεθος 6,7 βαθμών, σημειώθηκε στις 06:34 τοπική ώρα (00:34 ώρα Ελλάδας) σε μικρό εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων, στη νότια Κίνα, στα υψίπεδα του Θιβέτ, κατά την ίδια πηγή.

Στην περιφέρεια Νιινγκτσί του Θιβέτ, όπου έγινε ο σεισμός, οι αρχές ανέφεραν ότι το επίκεντρό του βρισκόταν σε μια ακατοίκητη περιοχή και ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί θύματα.

Σύμφωνα με το κινεζικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, ο σεισμός προκάλεσε διακοπή της ηλεκτροδότησης και υλικές ζημιές σε χωριά στη Νιινγκτσί. Στάλθηκαν στην περιοχή σωστικά συνεργεία για να διεξαγάγουν έρευνα, συμπλήρωσε το πρακτορείο.
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μ. Καρυστιανού: «Το όνειρο μου είναι βρεθώ σε debate με τον κ. Μητσοτάκη»

Η Μαρία Καρυστιανού δήλωσε ότι θα επιθυμούσε να βρεθεί σε debate με

Στ. Κούλογλου: «Για την Καρυστιανού ισχύει φράση εδοξάσθη κρυπτόμενος και εξευτελίσθη εμφανιζόμενος»

Ο Στέλιος Κούλογλου σχολίασε τη δημόσια παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού χρησιμοποιώντας τη

Α. Κανάκης: «Τα πράγματα είναι πολύ πολύ χειρότερα απ’ ότι τα αφήσαμε»

Ο Αντώνης Κανάκης θυμήθηκε να «αγανακτήσει» τώρα, χρόνια μετά την εποχή που