Προβλήματα στα λιμάνια από τους ισχυρούς ανέμους

2 λεπτά ανάγνωση
2 Δεκεμβρίου 2017

Δυσκολίες και προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες έχουν προκαλέσει οι πολύ ισχυροί άνεμοι που πνέουν τις τελευταίες ώρες στη χώρα.

Συγκεκριμένα δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου. Κλειστό είναι τα πορθμείο Αγ. Μαρίνα – Νέα Στύρα και Ρίο-Αντίρριο ενώ στην βόρεια Ελλάδα δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων στη γραμμή Καβάλα – Θάσο.

Κανονικά πραγματοποιήθηκαν τα δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά για Κυκλάδες. Ωστόσο, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των δελφινιών για Αργοσαρωνικό ενώ στην κρίση του πλοιάρχου είναι τα δρομολόγια προς Αργοσαρωνικό με συμβατικά πλοία.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν πριν από την αναχώρησή τους καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, για τυχόν ακυρώσεις και αλλαγές δρομολογίων.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μ. Καρυστιανού: «Το όνειρο μου είναι βρεθώ σε debate με τον κ. Μητσοτάκη»

Η Μαρία Καρυστιανού δήλωσε ότι θα επιθυμούσε να βρεθεί σε debate με

Στ. Κούλογλου: «Για την Καρυστιανού ισχύει φράση εδοξάσθη κρυπτόμενος και εξευτελίσθη εμφανιζόμενος»

Ο Στέλιος Κούλογλου σχολίασε τη δημόσια παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού χρησιμοποιώντας τη

Erminio: Ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι – Ποιες περιοχές βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία Erminio.