Νέες ζημιές προβλέπει η Sony

2 λεπτά ανάγνωση
14 Μαΐου 2014

Ετήσιες ζημιές για πέμπτη φορά μέσα σε έξι χρόνια προβλέπει η Sony Corp., επικαλούμενη τα προβλήματα στη μονάδα καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών.

Συγκεκριμένα, για το τρέχον έτος που λήγει τον Μάρτιο του 2015, ο ιαπωνικός τεχνολογικός κολοσσός βλέπει καθαρές ζημιές ύψους 50 δισ. γιεν (489 εκατ. δολ.), έναντι ζημιών 128,37 δισ. γιεν ένα χρόνο νωρίτερα. Οι αναλυτές σε δημοσκόπηση του Reuters προέβλεψαν, κατά μέσο όρο, κέρδη ύψους 59 δισ. γιεν.

Την τελευταία χρονιά, η Sony απογοήτευσε τους επενδυτές υποβαθμίζοντας επανειλημμένως τους στόχους για την κερδοφορία της. Αρχικά, η εταιρεία προέβλεπε κέρδη για την ετήσια χρήση που μόλις έληξε, αλλά τον περασμένο Φεβρουάριο ανακοίνωσε πως θα καταγράψει και πάλι ετήσιες ζημιές.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζημιές $11,83 δισ. για την Boeing το 2024

Οι ζημιές ανά μετοχή ανήλθαν στα 5,46 δολ., σημαντικά υψηλότερα από τα

Michael Jackson: «Πράσινο φως» για την πώληση του 50% των δικαιωμάτων της μουσικής του στη Sony

Το εφετείο στην Καλιφόρνια απέρριψε την προσφυγή της μητέρας του Μάικλ Τζάκσον

ΔΕΔΔΗΕ: Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στη μέση τάση

Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση των ζημιών στις κύριες γραμμές Μέσης Τάσης σε όλες