Παπαδημούλης: Μονόδρομος η συμφωνία

2 λεπτά ανάγνωση
11 Μαΐου 2015

«Και τους δανειστές και την ελληνική κυβέρνηση τη συμφέρει η συμφωνία» ανέφερε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Μιλώντας στον “ΑΝΤ1” ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μονόδρομος η συμφωνία γιατί η ρήξη είναι πολύ ακριβή και οδυνηρή για όλους. Ακόμα και μια σχετικά μέτρια ικανοποιητική συμφωνία είναι καλύτερη από τη ρήξη και για τους δανειστές και για την Ελλάδα. Ο Τσίπρας έχει τη στήριξη του ελληνικού λαού να προχωρήσει με τόλμη, με ειλικρίνεια».

Ο κ. Παπαδημούλης πρόσθεσε πως «δεν θα χρειαστεί δημοψήφισμα. Ο τελευταίος Έλληνας που θα ήθελε δημοψήφισμα είναι ο πρωθυπουργός της χώρας».

«Η χώρα» συμοπλήρωσε «χρειάζεται λύσεις και όχι κάλπες και η εντολή προς τον Τσίπρα είναι να κυβερνήσει και να ξεφύγει η χώρα από τη θέση που την έφερε η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τα μνημόνια και το «μαύρο πρόβατο» της ΕΕ… στην ανάπτυξη

Η Ελλάδα, από «μαύρο πρόβατο» της ΕΕ στα μνημόνια, εξελίχθηκε σε παράδειγμα

Η Ελλάδα επιταχύνει τη μείωση του χρέους – Έγκριση για πρόωρη αποπληρωμή €6,94 δισ.

Τα διοικητικά συμβούλια των ESM και EFSF ενέκριναν την πρόωρη αποπληρωμή δανείων

Το Ιράν διακόπτει την ανταλλαγή μηνυμάτων με τις ΗΠΑ

Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Tasnim μετέδωσε ότι η διαπραγματευτική ομάδα του Ιράν