Samsung: Παρουσίαση των Galaxy A5 και Galaxy A3

2 λεπτά ανάγνωση
4 Νοεμβρίου 2014

Η Samsung Electronics παρουσίασε τα Galaxy A5 και Galaxy A3 που, σύμφωνα με την εταιρεία, διαθέτουν μοντέρνο σχεδιασμό και τις πιο προηγμένες λειτουργίες, ιδανικές για να υποστηρίξουν την κοινωνική δικτύωση.

“Διαθέσιμα σε μεγάλο εύρος χρωμάτων και μεγεθών, οι δύο συσκευές προσφέρουν τη δυνατότητα να απαθανατίζουν γρήγορα και εύκολα σημαντικές στιγμές, να συνδέονται στα social media τους και να μοιράζονται την καθημερινότητά τους” τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Τα Galaxy A5 και A3 είναι τα πιο λεπτά κινητά της Samsung, με πάχος 6,7mm και 6,9mm αντίστοιχα, ενώ όλο το σώμα τους είναι μεταλλικό. Και οι δύο συσκευές θα κυκλοφορήσουν σε εύρος χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των: λευκό (Pearl White), μαύρο (Midnight Black), ασημί (Platinum Silver), ροζ (Soft Pink), γαλάζιο (Light Blue) και χρυσό (Champagne Gold).

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήρθαν τα νέα Samsung Galaxy S24 Series σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Τα νέα smartphones Samsung Galaxy S24|S24+|S24 Ultra ήρθαν στην Ελλάδα και είναι

Η Samsung εγκαινιάζει τα Galaxy Experience Spaces προσκαλώντας το κοινό στην εποχή του Galaxy AI

Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσιάζει τα νέα Galaxy Experience Spaces.

Samsung: Μειωμένα κατά 32% τα λειτουργικά κέρδη το γ΄3μηνο

Μειωμένα κατά 32% εμφανίζονται τα λειτουργικά κέρδη της Samsung στο τρίτο τρίμηνο