Λοβέρδος: Κλασικό δείγμα πολιτικού αμοραλισμού η Παναρίτη

3 λεπτά ανάγνωση
1 Ιουνίου 2015

Καλεσμένος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega ήταν σήμερα το πρωί ο Ανδρέας Λοβέρδος και φυσικά το κεντρικό θέμα λόγω των αντιδράσεων και των ραγδαίων χθεσινών εξελίξεων ήταν η επιλογή της Ελένης Παναρίτη για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο ΔΝΤ.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έριξε το «καρφί» του εκμεταλλευόμενος τη συζήτηση που εκτυλισσόταν στο στούντιο, αφήνοντας υποννούμενα για τις καθυστερήσεις στις διαπραγματεύσεις: «Αν δεν υπήρχε το θέμα Παναρίτη στο Δ.Ν.Τ., δεν θα είχαμε κάτι να συζητήσουμε,αφού περνάμε άλλη μια μέρα δίχως σκοπό σε βάρος της οικονομίας», τόνισε ο κ. Λοβέρδος. Επανέλαβε δε για το θέμα Παναρίτη ότι «για την κυρία Παναρίτη η ανακοίνωσή μας ηταν σαφής: κλασικό δείγμα πολιτικού αμοραλισμού».

Ο ίδιος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αφήνει στο «σκοτάδι» την αντιπολίτευση όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις, παρά τις επανειλλημένες ερωτήσεις βουλευτών για ενημέρωση με κάθε τρόπο: «Κανείς μας δεν ξέρει αν θα συμφωνήσουμε. Ζητήσαμε από την κυβέρνηση να μας ενημερώσει με όποιον τρόπο θεωρεί πρόσφορο. Ακόμη και τηλεφωνικά», ανέφερε.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

UBS: Το εντυπωσιακό comeback των ελληνικών ομολόγων

Από «παράδειγμα προς αποφυγή» στις διεθνείς αγορές χρέους, η Ελλάδα έχει εξελιχθεί

Δημοσιονομικοί κανόνες ΕΕ: επιστροφή στη λιτότητα ή «ευελιξία» για επενδύσεις;

Η συζήτηση για τους νέους δημοσιονομικούς κανόνες της ΕΕ έχει επανέλθει δυναμικά

Focus: Η Γερμανία μπορεί να διδαχθεί από την Ελλάδα στα θέματα κράτους πρόνοιας

Να διδαχθεί από την Ελλάδα στα θέματα κράτους πρόνοιας, καλεί το περιοδικό