Παρέμβαση Ολάντ για άμεση επανέναρξη των διαπραγματεύσεων

2 λεπτά ανάγνωση
15 Ιουνίου 2015

Παρέμβαση για την άμεση επανέναρξη των διαπραγματεύσεων μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών, αλλά σε τεχνικό επίπεδο και με πρωτοβουλία της ελληνικής πλευράς, πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, μια μέρα και τις άκαρπες επαφές της στις Βρυξέλλες.

«Αυτό είναι ένα μήνυμα για την Ελλάδα. Δεν πρέπει να περιμένει και [πρέπει] να αρχίσει εκ νέου τις συζητήσεις με τους θεσμούς», σημείωσε ο κ. Ολάντ, μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην Αεροπορική Επίδειξη του Παρισιού.

«Ας μην χαραμίσουμε χρόνο. Ας ξαναρχίσουμε τις διαπραγματεύσεις το ταχύτερο δυνατό», συμπλήρωσε, προειδοποιώντας πως σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία υπάρχει κίνδυνος να «μπούμε σε μια περίοδο αναταράξεων».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΗ – PPC blue Ρουμανίας: Εγκαθιστούν 106 σημεία ταχείας και υπερταχείας φόρτισης σε μεγάλες ευρωπαϊκές διαδρομές

Νέα ευρωπαϊκή χρηματοδότηση εξασφάλισαν από κοινού η ΔΕΗ και η PPC blue

Εκτινάχθηκε το κόστος δανεισμού – Πιέσεις σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ιαπωνία

Ισχυρές πιέσεις καταγράφονται στις διεθνείς αγορές ομολόγων.

Eurostat: Στο 4,6% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Απρίλιο

Στο 4,6% διαμορφώθηκε ο ετήσιος πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2026,