Τι απαντά ο κ.Μαστρογιάννης για το επεισόδιο με την κα Μεγαλοοικονόμου
Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν στο καφενείο της Βουλής με την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να εκσφενδονίζει την τσάντα της και καρέκλες κατά αγνώστου άνδρα

Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν στο καφενείο της Βουλής με την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να εκσφενδονίζει την τσάντα της και καρέκλες κατά αγνώστου άνδρα
Η απάντηση του κ. Μαστρογιάννη για το περιστατικό
Δυστυχώς με τέτοια γεγονότα όπως το σημερινό υποβιβάζεται η Ελληνική Βουλή και θλίβομαι για αυτό πάρα πολύ! Σε τέτοιες δύσκολες εποχές που βιώνει η χώρα οι βουλευτές είναι υπόχρεοι να προσφέρουν μέσω του κοινοβουλευτικού τους έργο και τίποτα παραπάνω.
Επειδή ενημερώθηκα ότι ποτέ δεν με γνώριζε η κ. Μεγαλοοικονόμου με αναγκάζει να δημοσιεύσω την συνεργασία μας διότι προσβάλει την προσωπικότητα μου.
Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον κ. Λεβέντη που με τίμησε στο ψηφοδέλτιο του.
Θα συνεχίζω να μάχομαι για το καλό της Ελλάδας μας.
Νωρίτερα:
Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν στο καφενείο της Βουλής με την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να εκσφενδονίζει την τσάντα της και καρέκλες κατά αγνώστου άνδρα!
H κ. Μεγαλοοικονόμου μπήκε στο καφενείο της Βουλής και εντόπισε τον άνδρα και στη συνέχεια του επιτέθηκε, σύμφωνα με το protothema.gr που αναφέρει και το διάλογο:
Στη συνέχεια η κ. Μεγαλοοικονόμου χτύπησε τον άνδρα με την τσάντα της στο κεφάλι και φώναξε «θα βγεις έξω τώρα». Μάλιστα, συνέχισε χτυπώντας τον άνδρα με τα χέρια της, όταν έφθασε η φρουρά της Βουλής.
Οι άνδρες της φρουράς επιχείρησαν να την απομακρύνουν αλλά εκείνη συνέχισε, τους ξέφυγε και εκσφενδόνισε μια καρέκλα στα πόδια του αγνώστου ο οποίος είπε: «Είμαι δημοσιογράφος. Να έρθει εδώ ο φρούραρχος».
Facebook Comments