Στον ανακριτή ο Νίκος Φωτόπουλος για τις ζημίες στη ΔΕΗ
Στον ανακριτή ο Νίκος Φωτόπουλος για τις ζημίες στη ΔΕΗ

Στον ανακριτή ο Νίκος Φωτόπουλος για τις ζημίες στη ΔΕΗ
Απολογείται σήμερα, Παρασκευή, στον ανακριτή ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπολος ο οποίος κατηγορείται ότι τέλεσε αδίκημα απιστίας σε βαθμό κακουργήματος ζημιώνοντας τη ΔΕΗ.
Πρόκειται για την υπόθεση των χρημάτων που λάμβανε η ΓΕΝΟΠ από τη ΔΕΗ προκειμένου να διεξάγει ταξίδια, συνέδρια, για τα οποία βρέθηκαν εικονικά τιμολόγια έπειτα από έρευνα που έκανε ο γενικός επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής.
Την ίδια ώρα, στις εκλογές για τη ανάδειξη των αντιπροσώπων των εργαζομένων στα διοικητικά συμβούλια των επιχειρήσεων της ΔΕΗ, η παράταξη του Νίκου Φωτόπουλου καταλαμβάνει τη δεύτερη και την τρίτη θέση χάνοντας μεγάλο ποσοστό ψήφων, με την πρώτη θέση να καταλαμβάνει η παράταξη που πρόσκεινται στη ΔΑΚΕ.
Facebook Comments