Πρώτη η Ουρουγουάη στον α΄όμιλο – 3-0 τη Ρωσία

3 λεπτά ανάγνωση
25 Ιουνίου 2018

Με άνετη νίκη 3-0 επί της διοργανώτριας Ρωσίας η Ουρουγουάη τερμάτισε πρώτη και αήττητη από τον 1ο όμιλο του 21ου Παγκοσμίου Κυπέλλου αφήνοντας στη δεύτερη θέση τους Ρώσους που επίσης με την «σελέστε» προκρίθηκαν στη φάση νοκ-άουτ της διοργάνωσης.

Ο Σουάρες στο 10’ άνοιξε το σκορ, ο Τσερίσεφ με αυτογκόλ διπλασίασε τα τέρματα της σελέστε και ο Καβάνι στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Από το 36’ οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Σμολνίκοφ.

Κίτρινες κάρτες: 61΄ Μπεντανκούρ / 9΄ Γκαζίνσκι

Κόκκινες κάρτες: 36΄ Σμολνίκοβ (2η κίτρινη),

Διαιτητής: Μάλανγκ Ντιεντιού (Σενεγάλη)

Ουρουγουάη (Όσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Γοδίν, Μπεντανκούρ (63΄ Αρασκαέτα), Νάντες (73΄ Ροντρίγκες), Σουάρες, Τορέιρα, Βετσίνο, Λασάλτ, Κοάτες, Καβάνι (90’+3 Γκόμες), Κάσερες.

Ρωσία (Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ): Ακινφέεφ, Κουτέποφ, Ιγκνασέβιτς, Τσερίσεφ (38΄ Φερναντές), Γκαζίνσκι (46΄ Κουζουάεφ), Ζόμπνιν, Κουντριάσοφ, Μίραντσουκ (60΄ Σμόλοφ), Σαμέντοφ, Τζιούμπα, Σμολνίκοφ.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Β. Ζελένσκι δηλώνει έτοιμος να συναντηθεί με τον Β. Πούτιν

Ο  Βολοντίμιρ Ζελένσκι δηλώνει έτοιμος να συζητήσει απευθείας με τον Βλαντίμιρ Πούτιν

Πού θα πάει το πετρέλαιο το 2026 – Τί βλέπουν οι διεθνείς οίκοι, όλα τα σενάρια μετά και τις εξελίξεις στη Βενεζουέλα

Η παγκόσμια αγορά πετρελαίου είναι πιθανό να δεχθεί πιέσεις το 2026, καθώς

Φ. Μερτς: «Δεν έρχεται ακόμη το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία»

Δεν πέρασαν 48 ώρες από τις επίπονες διαβουλεύσεις στο Βερολίνο για την