Ανοιχτό το ενδεχόμενο διεκδίκησης της ηγεσίας της ΝΔ από Μπακογιάννη

3 λεπτά ανάγνωση
27 Φεβρουαρίου 2015

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας άφησε η Ντόρα Μπακογιάννη, χωρίς να αποσαφηνίσει αν θα θέσει θέμα ηγεσίας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

«Ό,τι έχω να πω, θα το πω στην ΚΟ», σημείωσε η κ. Μπακογιάννη. Επισήμανε πως η Ελλάδα χρειάζεται μια «υγιή και ισχυρή» κεντροδεξιά, θέση που δεν έχει αυτή τη στιγμή η ΝΔ.

Η κ. Μπακογιάννη τόνισε πως αυτή τη στιγμή δεν έχει «κανέναν προσωπικό στόχο», επιδιώκοντας μονάχα να «ξανασυνέλθει η παράταξη» και να βρει τον σωστό πολιτικό προσανατολισμό.

Υπογράμμισε ωστόσο πως η παράταξη έχει πρόβλημα ιδεολογίας, στρατηγικής, πολιτικής και λειτουργίας, που θα πρέπει να λυθεί με «καθαρή εσωκομματική κουβέντα» και χωρίς να υπάρχουν «προσωπικές στρατηγικές».

Στρέφοντας το βλέμμα της στην κυβέρνηση, η κ. Μπακογιάννη σημείωσε πως δεν είναι δυνατόν να μην κατατεθεί η συμφωνία του Eurogroup για κύρωση στη Βουλή, προσθέτοντας πως έχει πλέον έρθει η «ώρα της πραγματικότητας».

Προσέθεσε πως και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν, θα υποχρεωθεί να αντιμετωπίσει την ώρα της αλήθειας και να σταματήσει την αντι-μνημονιακή πολιτική.
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αδ. Γεωργιάδης: «Με αυτοδυναμία θα κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές»

Την εκτίμηση ότι η ΝΔ μπορεί να εξασφαλίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη

Opinion Poll: Στο 30,5% η ΝΔ – Το 66,2% δεν θα ψηφίσει το κόμμα Τσίπρα – “Όχι” και για Καρυστιανού το 57,9%

Η Νέα Δημοκρατία παραμένει κυρίαρχη του πολιτικού σκηνικού με ποσοστά εκτίμησης ψήφου

ALCO: Σαφές προβάδισμα της ΝΔ – Τρίτο το ΠΑΣΟΚ – “Γκρεμίζονται” Πλεύση Ελευθερίας και Ελληνική Λύση

Σαφές προβάδισμα καταγράφει για τη Νέα Δημοκρατία με 23,5% η δημοσκόπηση της