Ινδονησία: 131 νεκροί από τον σεισμό στο νησί Λομπόκ

2 λεπτά ανάγνωση
8 Αυγούστου 2018

Τους 131 έφτασαν οι νεκροί, ενώ περισσότεροι από 70.000 άνθρωποι παραμένουν άστεγοι και ζουν σε πρόχειρα καταλύματα χωρίς τρόφιμα, πόσιμο νερό και φάρμακα τρεις ημέρες μετά τον φονικό σεισμό των 6,9 βαθμών που σημειώθηκε στο νησί Λομπόκ στη νότια Ινδονησία, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

Από τον σεισμό της Κυριακής έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 131 άνθρωποι, σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό, μία εβδομάδα αφού ένας άλλος σεισμός προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 17 ανθρώπων σε αυτό το ηφαιστειογενές νησί, αγαπημένο προορισμό των τουριστών.

Επιπλέον 236 άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά, ενώ δεκάδες χιλιάδες σπίτια υπέστησαν ζημιές, σύμφωνα με τις αρχές οι οποίες ανακοίνωσαν ότι υπάρχουν ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό και βασικά προϊόντα.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ά. Πορτοσάλτε για Τρίκαλα: «Το να λένε ότι η Κυβέρνηση δολοφόνησε είναι τυμβωρυχία και εκμετάλλευση του πόνου των συγγενών»

Ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε τις αντιδράσεις για την υπόθεση των Τρικάλων.

Εφτά νεκροί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ σε τροχαίο στη Ρουμανία

Σε σοβαρό δυστύχημα φέρονται να εμπλέκονται Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία

Η ανάπτυξη συνεχίζεται, οι ανισορροπίες επιμένουν στην παγκόσμια οικονομία

Η παγκόσμια οικονομία κινείται σε μια φάση εύθραυστης ανάπτυξης, όπου η ανθεκτικότητα