Εκτεταμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Αττικής – ΑΔΜΗΕ: Βλάβη σε μετασχηματιστή

2 λεπτά ανάγνωση
22 Αυγούστου 2018

Σε βλάβη ενός μετασχηματιστή του δικτύου διανομής στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Παλλήνης, που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια τροφοδότησης φορτίων, οφείλεται το μπλακ άουτ που επηρέασε πολλές περιοχές της Αττικής, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ.

Σύμφωνα με τον ΑΔΜΗΕ οι ενέργειες για την αποκατάσταση ξεκίνησαν αμέσως και αναμένεται η σταδιακή τροφοδότηση των φορτίων το αμέσως επόμενο διάστημα.

Νωρίτερα:

Εκτεταμένες διακοπές ρεύματος παρατηρούνται εδώ και λίγη ώρα, σε πολλές περιοχές της Αττικής.

Το μπλακ άουτ προκλήθηκε από βλάβη που σημειώθηκε στον σταθμό του προαστιακού στην Παλλήνη και επηρέασε το ηλεκτρικό σύστημα της Αττικής.

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί περίπου 90 κλήσεις για απεγκλωβισμό ατόμων από ανελκυστήρες.

Εκτός λειτουργίας είναι η γραμμή 2 (Ανθούπουλη- Ελληνικό) του μετρό από τον σταθμό Πανεπιστήμιο έως το Ελληνικό.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΗ: Επίτευξη στόχων για το 2025 με προσαρμοσμένο EBITDA στα €2 δισ. και καθαρά κέρδη στα €0,45 δισ.

Η ΔΕΗ κατέγραψε ισχυρές επιδόσεις για ένα ακόμη έτος επιτυγχάνοντας τους στόχους

Όμιλος ΔΕΗ: Σημαντική αναβάθμιση από την EcoVadis στην αξιολόγηση βιωσιμότητας

Σημαντική βελτίωση κατέγραψε ο Όμιλος ΔΕΗ στην αξιολόγηση βιωσιμότητας από την EcoVadis,

Όμιλος ΔΕΗ: Ξεκινά η διάθεση Ομολόγου της ΔΕΗ για τους κατοίκους των νομών Κοζάνης – Φλώρινας

Ο Όμιλος ΔΕΗ, όπως δεσμεύτηκε κατά την παρουσίαση του επενδυτικού του πλάνου