Τον θάνατο από πτώση του 38χρονου γιου του Γιώργου Δημαρά, διερευνά η αστυνομία. Ο 38χρονος έπεσε στις 3 τα ξημερώματα από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου της πολυκατοικίας όπου διέμενε.

Έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας διεξάγει η Αστυνομία, προκειμένου να εξακριβωθεί αν η πτώση στο κενό είναι αποτέλεσμα δυστυχήματος ή αν σκοπίμως ο άνδρας θέλησε να δώσει τέλος στην ζωή του.

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης μόλις πληροφορήθηκε τον χαμό του γιου του υφυπουργού, δήλωσε: «Αγαπητέ συνάδελφε Γιώργο, συμμερίζομαι τις δραματικές ώρες που περνάει η οικογένειά σου. Η τραγική απώλειά σου μας συγκλονίζει όλους. Δεν υπάρχουν λόγια να σου εκφράσω τα συλλυπητήριά μου. Σου μεταφέρω τη βαθιά οδύνη μου».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ανάφερε:«Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους».

Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από το να χάνει ο γονιός το παιδί του αναφέρει ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, ενώ από τους πρώτους που εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους ήταν και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

 

Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από το να χάνει ο γονιός το παιδί του.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δημαρά.

 

Θερμά συλλυπητήρια στο Γιώργο Δημαρά.
Συμπαραστεκόμαστε όλοι στην οδύνη του.

Νωρίτερα:

Νεκρός είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 38χρονος, γιος γνωστού πολιτικού, o oποίος υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες έπεσε από τον τρίτο όροφο σπιτιού στην Πεντέλη.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Facebook Comments