«Μάχη» με τις φλόγες σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία

4 λεπτά ανάγνωση
21 Σεπτεμβρίου 2018

Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής στη Δυτική Ελλάδα μετά τις φωτιές που έχουν εκδηλωθεί κοντά στη λίμνη Πρόκοπου στα σύνορα Αχαΐας και Ηλείας, στις περιοχές Μπρινιά και Δήμητρα στην Ηλεία και στα Κλεισορεύματα στην Αιτωλοακαρνανία.

Πυροσβεστικές δυνάμεις από την Αχαΐα και την Ηλεία με 22 οχήματα, 50 πυροσβέστες και δύο πεζοπόρα τμήματα, καθώς και ένα ελικόπτερο κατάφεραν να περιορίσουν τις φλόγες και τώρα, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η εικόνα είναι πολύ καλύτερη.

Ωστόσο, εξακολουθούν να επιχειρούν επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, προκειμένου να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την φωτιά.

Επίσης, στις περιοχές Μπρίνια και Δήμητρα στην Ηλεία επιχειρούν συνολικά 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, ώστε να θέσουν και σε αυτές τις περιπτώσεις υπό πλήρη έλεγχο τις πυρκαγιές.

Στην περιοχή Κλεισορεύματα του Αγρινίου, η φωτιά έχει εκδηλωθεί σε αγροτική έκταση και στο σημείο βρίσκονται πέντε οχήματα της πυροσβεστικής με 10 άνδρες.

Νωρίτερα:

Συναγερμός σήμανε λίγα λεπτά μετά τη 1.30 το μεσημέρι σήμερα στην περιοχή του Αράξου , σε μικρή απόσταση από το δάσος της Στροφυλιάς.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε αγροτική περιοχή μεταξύ Αράξου και Μετοχίου, και σε μικρή απόσταση από το δάσος της Στροφυλιάς, με αποτέλεσμα να εκφράζονται φόβοι για το δάσος.

Στο σημείο επιχειρούν 10 οχήματα της πυροσβεστικής , 30 πυροσβέστες , ένα ελικόπτερο και ένα καναντέρ.

Πηγή: patrastimes.gr

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρίκαλα: Τέσσερις γυναίκες νεκρές από τη μεγάλη φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα

Τέσσερις  γυναίκες έχασαν τη ζωή τους από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε

Α. Κανάκης: «Τα πράγματα είναι πολύ πολύ χειρότερα απ’ ότι τα αφήσαμε»

Ο Αντώνης Κανάκης θυμήθηκε να «αγανακτήσει» τώρα, χρόνια μετά την εποχή που

Ο Πελετίδης και κάθε Πελετίδης ήθελε νεκρούς, ήθελε καμένους

Ο κομμουνιστής δήμαρχος της Πάτρας, Πελετίδης, δε θέλει 112. Θέλει με δρεπάνια