Παραμένει στην 14η θέση της UEFA η Ελλάδα

2 λεπτά ανάγνωση
3 Οκτωβρίου 2018

Παρέμεινε στην 14η θέση της UEFA η Ελλάδα με 25.800 βαθμούς, παρά την ήττα της ΑΕΚ από την Μπενφίκα (2-3) στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Με το αποτέλεσμα αυτή η Ένωση δεν μπόρεσε να προσφέρει βαθμούς στην χώρα στην ειδική βαθμολογία της UEFA, ωστόσο, το θετικό στην υπόθεση ήταν πως ούτε οι Ελβετοί και οι Τσέχοι δεν πήραν βαθμούς μετά τις ήττες της Γιουνγκ Μπόις και της Βικτόρια Πλζεν και παρέμειναν στην 15η (25.300) και 17η θέση (24.275) αντίστοιχα. Η Δανία με 26.275 βρίσκεται στην 13η θέση.

Εφόσον η Ελλάδα διατηρήσει την 14η θέση (το ίδιο συμβαίνει και σε περίπτωση που πάρει την 13η) ως το τέλος της χρονιάς, τότε θα συνεχίσει να βγάζει τον πρωταθλητή στον 3ο προκριματικό του Champions League και τη σεζόν 2020-21, με τον δευτεραθλητή στο 2ο προκριματικό (Champions League), τον Κυπελλούχο στον 3ο προκριματικό του Europa League και τον 3ο και 4ο της βαθμολογίας στον 2ο προκριματικό της ίδιας διοργάνωσης.

Αντίθετα, η 15η θέση στέλνει τον πρωταθλητή στον 2ο προκριματικό του Champions League.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μπάλα στο… γήπεδο της ΑΕΚ

Όπως ελάχιστοι θα περίμεναν, η πρώτη αγωνιστική των playoff της Super League

MSCI: Τί σημαίνει η αναβάθμιση της Ελλάδας σε ανεπτυγμένη αγορά

Η αναβάθμιση από τον MSCI σε ανεπτυγμένες αγορές προσελκύει επενδύσεις και βελτιώνει

Επιτόκια Fed και ECB: Τί σημαίνουν για την Ελλάδα, δάνεια και ανάπτυξη

Οι αποφάσεις επιτοκίων από FED και ΕΚΤ επηρεάζουν άμεσα δάνεια, επενδύσεις, ανάπτυξη