Νέα 6μερη άδεια για τον Κουφοντίνα

2 λεπτά ανάγνωση
28 Οκτωβρίου 2018

Aπό σήμερα Κυριακή και ως την προσεχή Παρασκευή θα βρίσκεται εκτός φυλακής ο Δημήτρης Κουφοντίνας, που έλαβε σύμφωνα με πληροφορίες, μία ακόμα άδεια από τις αγροτικές φυλακές όπου κρατείται τελευταία.

Η άδεια που έλαβε είναι τετραήμερη αλλά χορηγούνται και άλλες δύο ημέρες για οδοιπορικά, συνολικά δηλαδή έξι ημέρες. Σύμφωνα με την απόφαση από το Βόλο όπου βρίσκονται οι φυλακές θα φθάσει στον Βαρνάβα Αττικής όπου και διαμένει και θα επιστρέψει την Παρασκευή αναφέρει η Καθημερινή.

Η μεταχείριση που επιφυλάσσεται στον Δημήτρη Κουφοντίνα, καταδικασμένο σε 11 φορές ισόβια για τις στυγερές δολοφονίες της 17Ν έχει προκαλέσει κατ΄επανάληψη τις έντονες αντιρρήσεις συγγενών των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης αλλά και πρεσβειών χωρών, πολίτες των οποίων ανήκαν στον μακρύ κατάλογο εκείνων που δολοφονήθηκαν από τα μέλη της 17Ν.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μ. Καρυστιανού: «Το όνειρο μου είναι βρεθώ σε debate με τον κ. Μητσοτάκη»

Η Μαρία Καρυστιανού δήλωσε ότι θα επιθυμούσε να βρεθεί σε debate με

Στ. Κούλογλου: «Για την Καρυστιανού ισχύει φράση εδοξάσθη κρυπτόμενος και εξευτελίσθη εμφανιζόμενος»

Ο Στέλιος Κούλογλου σχολίασε τη δημόσια παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού χρησιμοποιώντας τη

Α. Κανάκης: «Τα πράγματα είναι πολύ πολύ χειρότερα απ’ ότι τα αφήσαμε»

Ο Αντώνης Κανάκης θυμήθηκε να «αγανακτήσει» τώρα, χρόνια μετά την εποχή που