Εκρηκτικός μηχανισμός έξω από το σπίτι του αντιεισαγγελέα Ι. Ντογιάκου

3 λεπτά ανάγνωση
13 Νοεμβρίου 2018

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τρίτης στην Ελληνική Αστυνομία μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού επί της οδού Αδραμυτίου στον Βύρωνα.

Άγνωστος τηλεφώνησε στις 03.54 τα ξημερώματα στα γραφεία του zougla.gr και της Εφημερίδας των Συντακτών και προειδοποίησε πως θα ενεργοποιηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στην οδό Αδραμυτίου 18 στον Βύρωνα σε 20 λεπτά. «Δεν είναι φάρσα» ανέφερε.

Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή, ενώ στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ).

Από τις έρευνες εντοπίστηκε αυτοσχέδια βόμβα στην μπαγκαζιέρα δίκυκλου που ήταν σταθμευμένο έξω από την πολυκατοικία όπου διαμένει ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν τοποθετημένος μέσα σε κατσαρόλα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο εκρηκτικός μηχανισμός δεν εξερράγη από λάθος (κακή συνδεσμολογία).

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α. Κανάκης: «Τα πράγματα είναι πολύ πολύ χειρότερα απ’ ότι τα αφήσαμε»

Ο Αντώνης Κανάκης θυμήθηκε να «αγανακτήσει» τώρα, χρόνια μετά την εποχή που

Η κατάντια των ΜΜΕ

Τα ελληνικά ΜΜΕ πάντα έλκονταν απ’ το κακό και πάντα το προσέφεραν

Αισχρή διαπόμπευση του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ από τραμπούκους κουκουλοφόρους

Σοκάρει η φωτογραφία που δημοσιοποιήθηκε από την ομάδα των τραμπούκων που πραγματοποίησε