Ποια απολυμένη του ANT1 θα παρουσιάσει το Survivor Πανόραμα

2 λεπτά ανάγνωση
30 Νοεμβρίου 2018

Με τον καιρό να πλησιάζει για τον επόμενο κύκλο του Survivor, διέρρευσε σήμερα μια είδηση που αφορά όχι τους παίκτες που θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους στον Αγιο Δομίνικο, αλλά για το πρόσωπο που θα παρουσιάσει την εκπομπή Survivor Πανόραμα.

Μετά την αποχώρηση της Ντορέτας Παπαδημητρίου, ποια θα παρουσιάσει την εκπομπή;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, η Μπάγια Αντωνοπούλου βρίσκεται μια ανάσα από την συμφωνία της με τον ΣΚΑΙ ώστε να παρουσιάσει την εκπομπή Survivor Panorama, που θα προβάλλεται καθημερινά τα απογεύματα όταν αρχίσει το Survivor 3.

Μετά την απολυσή της από τον ΑΝΤ1 ακουγόταν έντονα ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου οδεύει προς τον ΣΚΑΪ, ωστόσο η είδηση ότι ετοιμάζεται να διαδεχτεί την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην παρουσίαση της εκπομπής Survivor Panorama μόλις «έσκασε».  

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α. Κανάκης: «Τα πράγματα είναι πολύ πολύ χειρότερα απ’ ότι τα αφήσαμε»

Ο Αντώνης Κανάκης θυμήθηκε να «αγανακτήσει» τώρα, χρόνια μετά την εποχή που

«Κλείνει» τα σενάρια διαδοχής ο Μητσοτάκης – Στρατηγική σταθερότητας έως τις εκλογές

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με συνεχείς δημόσιες παρεμβάσεις, επιχειρεί να κλείσει κάθε συζήτηση

Κυρ. Μητσοτάκης: Αντιμετώπιση της ακρίβειας με γενναία, μόνιμη και στοχευμένη αύξηση των πραγματικών μισθών

«Επέλεξα να αντιμετωπίσω το πρόβλημα της ακρίβειας μέσα από μία πολύ γενναία,