Nokia: Παρουσίασε το πρώτο smartphone με πέντε κάμερες

2 λεπτά ανάγνωση
25 Φεβρουαρίου 2019

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά πέντε οπίσθιες κάμερες διαθέτει το νέο smartphone Nokia 9 PureView, που η εταιρεία παρουσίασε στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης Mobile World Congress στη Βαρκελώνη.

Το νέο smartphone συνδυάζει τις εικόνες που τραβάνε ταυτόχρονα οι πέντε κάμερες για να δημιουργήσει την καλύτερη δυνατή φωτογραφία, η οποία περιέχει λεπτομέρειες που αλλιώς θα χάνονταν. Το Nokia 9 PureView μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες με συνολική ανάλυση έως 240 megapixels, σύμφωνα με την εταιρεία.

Κάθε μία από τις πέντε κάμερες έχει ανάλυση 12 megapixels και όλες μαζί συμπληρώνονται από έναν αισθητήρα υπέρυθρου φωτός.

Οι συσκευές της Nokia φέρουν το εμπορικό σήμα της, αλλά κατασκευάζονται από τη φινλανδική εταιρεία HMD Global που ιδρύθηκε το 2016.

Η τιμή εκκίνησης του Nokia 9 PureView ορίστηκε στα 699 δολάρια, σύμφωνα με το BBC.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

MWC 2025: Η Telekom παρουσιάζει τεχνολογικές καινοτομίες και διαμορφώνει την τεχνολογία για όλους

Δυναμική παρουσία έχει για ακόμα μία χρονιά στο MWC (Mobile World Congress)

AKTOR: 388 «έξυπνες» κάμερες στην Αττική για την παραβίαση του «κόκκινου»

Ο AKTOR Όμιλος Εταιρειών συμμετέχει ως επικεφαλής της κοινοπραξίας η οποία, ανέλαβε,

Λ. Μεσογείων: Κάμερα για τις λεωφορειολωρίδες στοχεύει… στα δέντρα

Τι δεν πηγαίνει καλά με κάμερα για λεωφορειολωρίδες στη Λεωφόρο Μεσογείων;