Παρέμβαση από τα «δεξιά» εντός του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του συνεδρίου

4 λεπτά ανάγνωση
7 Οκτωβρίου 2019

Παρέμβαση από τα «δεξιά» εντός του ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζεται ενόψει του συνεδρίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αυτό επιβεβαίωσε ο βουλευτής Βασίλης Κόκκαλης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

«Η αλήθεια είναι ότι ετοιμάζεται μια παρέμβαση ενόψει του προσυνεδριακού διαλόγου. Ο ίδιος ο πρόεδρος ξεκίνησε το διάλογο ώστε μετά το συνέδριο του κόμματος ο ΣΥΡΙΖΑ να εκφράζει τις πλατιές λαϊκές δυνάμεις», τόνισε ο κ. Κόκκαλης.

Δεν επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της Έλενας Κουντουρά στο εγχείρημα, αλλά είπε πως μπορεί να μετέχει η κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Όχι, δεν θα είναι η κ. Κουντουρά. Δεν θέλω να μπω σε ονόματα», σημείωσε.

Ο προερχόμενος από τους Ανεξάρτητους Έλληνες βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, διευκρίνισε ότι όλες οι κινήσεις αυτές, είναι σε γνώση του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Βασίλης Κόκκαλης, δεν δέχθηκε τον όρο «δεξιός» και περιέγραψε την εν λόγω πρωτοβουλία ως «κίνηση πολιτών» που κινούνται στο χώρο «του προοδευτικού δημοκρατικού κέντρου με σκοπό ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει πιο εκσυγχρονιστικό κόμμα πιο δημοκρατικό πιο μεγάλο». Ερωτηθείς εάν θα πρόκειται για μια «τάση»  στο ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε: «πείτε το κι έτσι».

Δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών, ανέφεραν ότι ο Βασίλης Κόκκαλης έχει ξεκινήσει σειρά επαφών με διάφορα «απογοητευμένους δεξιούς» για την τη δημιουργία ενός νέου φορέα στο πλαίσιο του σχεδιασμού Τσίπρα για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τι γλυτώσαμε το 2015

Για να καταλάβετε από τι γλυτώσαμε το 2015 και ποιος βραβεύτηκε σήμερα,

Κ. Ζαχαριάδης: «Θεωρώ αδιανόητο να είμαι στις επόμενες εκλογές σε διαφορετικό ψηφοδέλτιο με τους Φάμελλο, Τσίπρα, Αχτσιόγλου, Χαρίτση…»

Ο Κώστας Ζαχαριάδης έστειλε μήνυμα υπέρ της ευρύτερης συνεργασίας στον χώρο της

Β. Αναστασίου για Τσίπρα: «Να πλυθεί δυο φορές…»

Η Βάσια Αναστασίου εξαπέλυσε αιχμηρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας με