Αστυνομική επιχείρηση για εκκένωση κτηρίου υπό κατάληψη στα Εξάρχεια

3 λεπτά ανάγνωση
12 Νοεμβρίου 2019

Επιχείρηση εκκένωσης κτηρίου πραγματοποιεί αυτή την ώρα η ΕΛΑΣ στην περιοχή των Εξαρχείων, στο οποίο υπάρχουν περισσότεροι από 100 μετανάστες και πρόσφυγες σύμφωνα με τις εκτιμήσεις.

Το κτήριο της οδού Μπουμπουλίνας 42, η λεγόμενη κατάληψη «Clandestina», είχε εκκενωθεί από την αστυνομία τον περασμένο Απρίλιο, αλλά μετά από λίγες ημέρες έγινε και πάλι κατάληψη.

Οι αλλοδαποί θα οδηγηθούν στο Τμήμα Αλλοδαπών, όπου θα γίνει η ταυτοποίησή τους, ενώ στη συνέχεια πρόκειται να μεταφερθούν σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ παραμένει αποκλεισμένη η ευρύτερη περιοχή.

Τον Απρίλη το εκκένωσαν, το Μάη το επανεκατέλαβαν

Σε ανακατάληψη του κτηρίου της οδού Μπουμπουλίνας 42 στα Εξάρχεια είχαν προχωρήσει το Μάη εκ νέου άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Το συγκεκριμένο κτήριο, όπως και κάποια άλλα είχαν εκκενωθεί μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛΑΣ στις 18 Απριλίου. Από το συγκεκριμένο μάλιστα είχαν προσαχθεί 68 άτομα.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πελετίδης και κάθε Πελετίδης ήθελε νεκρούς, ήθελε καμένους

Ο κομμουνιστής δήμαρχος της Πάτρας, Πελετίδης, δε θέλει 112. Θέλει με δρεπάνια

Α. Γεωργιάδης: «Για προληπτικούς λόγους εκκενώνεται το Καραμανδάνειο»

Στην προληπτική εκκένωση του “Καραμανδάνειου” Νοσοκομείου Παίδων στην Πάτρα αναφέρεται με ανάρτησή

Εξάρχεια: Χειροπέδες στον 48χρονο Ν. Ντάβα για τη δολοφονία του μουσικού – Ομολόγησε το έγκλημα

“Τσακωθήκαμε και τον χτύπησα… “. Με αυτά τα λόγια, ο 48χρονος δράστης