Παραιτήθηκε ο Υπεύθυνος Τύπου του Λ. Αυγενάκη

3 λεπτά ανάγνωση
30 Ιανουαρίου 2020

Ο Υπεύθυνος Τύπου του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, Βαγγέλης Μπραουδάκης, υπέβαλλε την παραίτησή του, δημοσιοποιώντας ο ίδιος το γεγονός μέσω του προφίλ του στο Facebook.

Ο Βαγγέλης Μπραουδάκης εξήγησε ότι έλαβε την απόφαση να παραιτηθεί προκειμένου να μην συνδεθεί η προσπάθεια του να βρει το δίκιο του από τις κατηγορίες του ΠΑΟΚ, με τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ανάρτηση του κ. Μπραουδάκη:

«Υπέβαλλα την παραίτησή μου στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Δεν θέλω να υπάρξει η παραμικρή διαστρέβλωση στην προσπάθεια για να βρω το δίκιο μου. Ότι, τάχα μου, τους κυνηγάει η κυβέρνηση, ότι έχει εμπλοκή η κυβέρνηση και άλλα τυχόν αποπροσανατολιστικά της συκοφαντικής μου δυσφήμισης…».

Ακόμη, το βράδυ της Τετάρτης (29/01) με τοποθέτησή του στο λογαριασμό του στο Facebook, ο Βαγγέλης Μπραουδάκης, διέψευσε την καταγγελία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι βρέθηκε σε δικηγορικό γραφείο με τον δικηγόρο κ. Τζουγανάτο και την γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου αιτούμενος άμεση επανόρθωση, από την πλευρά του ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο δεν συνέβη.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προκλήσεις και κίνδυνοι για την κυβέρνηση

Ενας ολόκληρος μήνας πέρασε από τις ευρωεκλογές. Που έδωσαν σε όλα τα

Φεύγουν Σκρέκας, Μιχαηλίδου, Αυγενάκης και Καιρίδης – Η «ακτινογραφία» της νέας κυβέρνησης

Οι «χαμένοι» από τον ανασχηματισμό – Ποιοι έχασαν τα Υπουργεία και έφυγαν

Αυγενάκης: «Το ΠΑΣΟΚ έχει βγάλει αλαζονεία που δεν έχει προηγούμενο, δεν κυριάρχησε στην αυτοδιοίκηση»

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρης Αυγενάκης, σχολιάζει το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης.