Αναζητείται ο Ιερέας που έδωσε στα κρυφά Θεία Κοινωνία! – Σχηματίστηκαν ήδη 2 δικογραφίες

2 λεπτά ανάγνωση
12 Απριλίου 2020

Για τα  σημερινά περιστατικά που παρατηρήθηκαν σε εκκλησίες στο Κουκάκι και την Κέρκυρα όπου ιερείς προσέφεραν τη Θεία Μετάληψη σε πιστούς παρά την απαγόρευση και τις αντίθετες οδηγίες της Ιεράς Συνόδου, έχουν επιληφθεί οι αρμόδιοι κατά τόπους εισαγγελικοί λειτουργοί  και έχουν σχηματιστεί σχετικές δικογραφίες. 

Νωρίτερα:

Αναζητείται πλέον από την αστυνομία ο Ιερέας που στον Άγιο Νικόλαο στο Κουκάκι κοινώνησε στα κρυφά πιστούς από… την πίσω πόρτα.

Το αδίκημα διώκεται αυτεπάγγελτα από τον εισαγγελέα, και είναι κάτι που έχει ζητήσει και ο Νίκος Χαρδαλιάς μόλις έμαθε το περιστατικό.

Η αστυνομία ερευνά και το βίντεο που κατέγραψε τον ιερέα, ώστε να διαπιστωθεί ποιοι τον βοήθησαν αλλά και ποιοι ήταν οι πιστοί που κοινώνησαν, προκειμένου να κινηθούν και γι αυτούς οι διαδικασίες.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελεύθερος ο Χρήστος Μάστορας – Αναβλήθηκε για την Πέμπτη η δίκη του

Ελεύθερος αφέθηκε ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα να οδηγεί

Κυψέλη: 47χρονος σε βίντεο φαίνεται να μαχαιρώνει σκύλο – Εξετάζεται ο πιθανός συσχετισμός του σε πληθώρα τεμαχισμένων ζώων στην περιοχή

Συνελήφθη ημεδαπός άνδρας ηλικίας 47 ετών ο οποίος φέρεται σε βίντεο να

Ιερέας ρίχνει τα χαρτιά σε πιστούς με αμοιβή 20-30 ευρώ

25 ευρώ τα 10 λεπτά χαρτομαντείας και στο χέρι – Με ένα