Πέτσας για Τσίπρα: «Το κοστούμι του Αρχηγού της Αντιπολίτευσης του πέφτει μεγάλο»

2 λεπτά ανάγνωση
24 Απριλίου 2020

«Πολύ μικρό» για το ρόλο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφερόμενος στην ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή.

Αναλυτικά η δήλωση του Στέλιου Πέτσα

«Η σημερινή εμφάνιση του κ. Τσίπρα στη Βουλή μόνο θλίψη προκαλεί. Σε αυτή την τόσο κρίσιμη συγκυρία που η Ελλάδα, όπως και ολόκληρος ο πλανήτης, αντιμετωπίζει μια πρωτόγνωρη πανδημία, είναι κρίμα να είναι τόσο μικρός ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Με φρασεολογία που δεν αρμόζει στη Βουλή, ούτε στο θεσμικό του ρόλο, ο κ. Τσίπρας  προσβάλλει ευθέως τον Ελληνικό λαό και υπενθυμίζει σε όλους τους Έλληνες ότι ακόμη και το κοστούμι του Αρχηγού της Αντιπολίτευσης του πέφτει μεγάλο».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγαπητοί φίλοι του ΠΑΣΟΚ…

Αγαπητοί φίλοι του ΠΑΣΟΚ και το “αγαπητοί” δεν το λέω ειρωνικά, αφού

Μ. Αποστολάκη: «Καμία περίπτωση να συγκυβερνήσουμε με τη ΝΔ – Θα μείνουμε στην αντιπολίτευση»

Η δήλωση της Μ. Αποστολάκη ότι «καμία περίπτωση να συγκυβερνήσουμε με τη

Μ. Βουλαρίνος: «Στο ΠΑΣΟΚ κάνουν ό,τι μπορούν για να μας διασκεδάσουν και να κρατήσουν τη ΝΔ στην κυβέρνηση»

Η τοποθέτηση του Μ. Βουλαρίνου αποτυπώνει με αιχμηρό τρόπο την εικόνα που,