Θετική στον κορωνοϊό η Μαντόνα

2 λεπτά ανάγνωση
7 Μαΐου 2020

Η Μαντόνα ανακοίνωσε σήμερα ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και ότι αυτός είναι ο λόγος που αναγκάστηκε να ματαιώσει μια συναυλία της στο Παρίσι τον Φεβρουάριο, παρότι δεν έχει νοσήσει.

Η «βασίλισσα της ποπ» έκανε την αποκάλυψη μέσα από τη σελίδα της στο Instagram, όπου έχει 15 εκατομμύρια ακόλουθους.

«Όταν είναι θετικό το τεστ για τα αντισώματα σημαίνει ότι έχεις κορωνοϊό, που προφανώς και είχα καθώς ήμουν άρρωστη στο τέλος της περιοδείας μου στο Παρίσι, πριν από τουλάχιστον επτά εβδομάδες, μαζί με πολλούς άλλους καλλιτέχνες από το σόου μου», έγραψε.

«Την περίοδο εκείνη όλοι μας νομίζαμε ότι είχαμε μια βαριά γρίπη. Ευτυχώς είμαστε όλοι καλά τώρα», έγραψε στην ανάρτησή της.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γ. Πετράκος: «Ο covid ήταν φτιαχτός, πέθαναν από τα νοσοκομεία, όχι από κορωνοϊό – Φοβάμαι μην αλλοιωθεί η φύση μου»

Ο Γρηγόρης Πετράκος επανήλθε με νέες αμφιλεγόμενες δηλώσεις γύρω από την πανδημία,

«Η εξάπλωση του Καρυστιανισμού»

Ο συνδυασμός ήταν ακαταμάχητος, ευφυέστατος και τρομακτικός. Πρώτον, και πάνω από όλα,

Ν. Καπραβέλος: «Μεγάλη η μεταδοτικότητα των νέων μεταλλάξεων – Η χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη η μία αιτία έξαρσης του κορωνοϊού»

Ο Διευθυντής της Β` ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, μιλά