Έντονη δυσαρέσκεια για την προηγούμενη κυβέρνηση στο «φως» της αποκάλυψης των διαλόγων Νίκου Παππά και Σαμπί Μιωνή καταγράφει δημοσκόπηση της GPO.

Την άποψη των πολιτών για τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση Παππά – Μιωνή αλλά και τον αντίκτυπο που αυτή είχε στην κατανόηση προηγούμενων γεγονότων, καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρίας GPO για λογαριασμό της εφημερίδας «Τα Νέα».

Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων απαντά θετικά στην ερώτηση «Πιστεύετε ότι ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας γνώριζε όσα καταγγέλλονται σήμερα;». «Ναι» και «Μάλλον ναι» απαντά το 34,5% και το 20,2% αντίστοιχα. «Όχι» και «Μάλλον Όχι» απαντούν το 19,6% και το 10,6%. ΔΞ/ΔΑ 15,1%

Στην ερώτηση «Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ παρενέβαινε στη Δικαιοσύνη», το 39,6% απαντά «Ναι» ενώ «Μάλλον ναι» επιλέγει το 22,7%. «Όχι» και «Μάλλον όχι» το 19% και το 7,8% αντίστοιχα. ΔΞ/ΔΑ το 10,9%.

Τέλος με την διαπίστωση «Υπήρχε παραδικαστικό κύκλωμα το οποίο συμμετείχε σε οικονομικές δοσοληψίες επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», «συμφωνούν» ή «μάλλον συμφωνούν» το 36,2% και το 17,5% αντίστοιχα, ενώ «Διαφωνούν» ή «Μάλλον διαφωνούν» το 26,7% και το 4,2%. ΔΞ/ΔΑ 15,4%.

 

 

 

Facebook Comments