Σημαντικές απώλειες στη Wall μετά την ανακοίνωση πως ο Τραμπ είναι θετικός στον Covid19

2 λεπτά ανάγνωση
2 Οκτωβρίου 2020

Με ισχυρή πτώση άνοιξε σήμερα η Wall Street μετά την ανακοίνωση ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19: Με τις πρώτες συναλλαγές ο δείκτης Dow Jones κατέγραφε πτώση 1,46% και ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν οι τίτλοι των εταιριών του τομέα της τεχνολογίας, σημείωνε απώλειες 2,15%.

Χθες, Πέμπτη, το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης έκλεισε απλά στο πράσινο, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones Industrial Average, ενισχύθηκε κατά 0,13%. Ο Nasdaq ενισχύθηκε επίσης κατά 1,42% και ο διευρυμένος δείκτης S&P 500 έκλεισε με κέρδη 0,53%.

Οι επενδυτές αφομοίωσαν τα μικτά στοιχεία για την απασχόληση, με ένα πτωτικό ποσοστό ανεργίας στο 7,9%, για τον Σεπτέμβριο αλλά με μια επιβράδυνση στη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

DBRS: Νέο πλήγμα για τις ευρωπαϊκές τράπεζες από τους δασμούς Τραμπ – Ποια η θέση των ελληνικών τραπεζών

Σημαντικές διακυμάνσεις καταγράφονται στα επίπεδα κόστους κινδύνου (Cost of Risk – COR)

Βουτιά 7% για το πετρέλαιο στον απόηχο των δασμών Τραμπ

Ισχυρές απώλειες της τάξης του 7% καταγράφουν οι τιμές του πετρελαίου, καθώς

Ανοδικά τα ασιατικά χρηματιστήρια στον απόηχο των δηλώσεων Τραμπ

Ακολουθώντας τα κέρδη στη Wall Street και το νέο ρεκόρ του S&P