Συγκλονίζει το σημείωμα του αυτόχειρα ιδιοκτήτη του γηροκομείου – «Με νίκησε ο κορονοϊός»

2 λεπτά ανάγνωση
21 Οκτωβρίου 2020

Συγκλονίζει το ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε δίπλα στον ιδιοκτήτη του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο που έθεσε τέλος στη ζωή του, πιθανόν με καραμπίνα.

«Με νίκησε ο κορονοϊός» αναφέρει στο σπαρακτικό γράμμα. Το πλήγμα ήταν διπλό: σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, αφού και ο ίδιος είχε διαγνωστεί θετικός στον ιό.

«Είμαι ένας αποτυχημένος, δυσφήμισα το γηροκομείο, δεν τα κατάφερα, απέτυχα. Πλέον δεν θα εμπιστευτεί ποτέ κανείς, με νίκησε ο κορωνοϊός» αναφέρεται στο σημείωμα που βρέθηκε δίπλα στον αυτόχειρα και εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απονενοημένη πράξη.

Φέρεται επίσης να έγραψε ότι επειδή δεν μπορεί να προσέξει τους ανθρώπους και είναι ανίκανος σαν “καπετάνιος” του γηροκομείου θα αυτοκτονήσει. Τέλος, ο 41χρονος ανέφερε πως εάν δεν τα καταφέρει και μείνει φυτό, σημαίνει ότι είναι ανίκανος και για να αυτοκτονήσει.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γ. Πετράκος: «Ο covid ήταν φτιαχτός, πέθαναν από τα νοσοκομεία, όχι από κορωνοϊό – Φοβάμαι μην αλλοιωθεί η φύση μου»

Ο Γρηγόρης Πετράκος επανήλθε με νέες αμφιλεγόμενες δηλώσεις γύρω από την πανδημία,

«Η εξάπλωση του Καρυστιανισμού»

Ο συνδυασμός ήταν ακαταμάχητος, ευφυέστατος και τρομακτικός. Πρώτον, και πάνω από όλα,

Ιός mpox: Επιβεβαιώθηκαν 18 κρούσματα στην Ελλάδα – Τα συμπτώματα

Tο διάστημα μεταξύ Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2024 αναφέρθηκαν στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας