Επιμένει ο Καμμένος για τη «θεραπεία» του Αρχιεπισκόπου -“Προσπαθούν να καλύψουν το ατόπημα”

2 λεπτά ανάγνωση

Mε νέα ανάρτησή του στο Twitter, ο Πάνος Καμμένος, αναφέρεται ξανά στο ζήτημα του αν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είχε προνομιακή μεταχείριση και ειδική θεραπεία στη μάχη που δίνει με τον κορονοϊό.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας στο tweet του αναφέρεται στις δηλώσεις του εκπρόσωπου του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, Χάρη Κονιδάρη, ο οποίος δήλωσε ότι δεν υπήρξε προνομιακή μεταχείριση, καθώς και στην ανακοίνωση του «Ευαγγελισμού» που ανέφερε ότι ο Αρχιεπίσκοπος δεν έλαβε κανένα φάρμακο από την Αμερική.

Ο Πάνος Καμμένος κάνει λόγο για δήλωση που προσπαθεί να «καλύψει το ατόπημα» και αναφέρει ότι για τη «“θεραπεία” μίλησε η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ».

Αναλυτικά το tweet του Πάνου Καμμένου:

«Επειδή έβγαλε η Αρχιεπισκοπή μια δήλωση για να καλύψει το ατόπημα τους θυμίζω ότι για την “θεραπεία” μίλησε η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ σε αυτή να απευθύνεται ο Κονιδάρης».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νόσος του Lyme «χτύπησε» τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ – Τί είναι, πώς εκδηλώνεται και ποια είναι η θεραπεία

Ο διάσημος τραγουδιστής και ηθοποιός Τζάστιν Τίμπερλεϊκ αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με Νόσο

Μονή Σινά: Η Αίγυπτος κλείνει το αρχαιότερο εν λειτουργία χριστιανικό μοναστήρι

Στα χέρια του δημοσίου της Αιγύπτου περνάει, όπως αναφέρουν πληροφορίες του orthodoxia.info,

Η υγεία και η πόλη

Η προστασία της υγείας από εσωτερικούς και εξωτερικούς παράγοντες που διαταράσσουν την