Ιταλία: Αύξηση κρουσμάτων και θανάτων το τελευταίο 24ωρο

2 λεπτά ανάγνωση
8 Δεκεμβρίου 2020

Μετά από τρεις ημέρες μείωσης, η Ιταλία κατέγραψε αύξηση τόσο στις μολύνσεις από κορωνοϊό όσο και στους θανάτους.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του υπουργείου Υγείας, το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή τους 634 ασθενείς έναντι 528 τη Δευτέρα. Ο συνολικός απολογισμός από την αρχή της πανδημίας ανήλθε στους 61.240, το υψηλότερο νούμερο στην Ευρώπη μετά το Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως μεταδίδει το Anadolu, τα κρούσματα κορωνοϊού την Τρίτη αυξήθηκαν στα 14.842 από 13.720 μια ημέρα πριν. Ωστόσο, παρά την άνοδο των θανάτων και των κρουσμάτων το ποσοστό της θετικότητας συνέχισε να κινείται πτωτικά.

Συγκεκριμένα, το ποσοστό της θετικότητας έπεσε στο 9,9% από 12% τη Δευτέρα, αρκετά κάτω από το υψηλό του 18% τον Οκτώβριο. 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ά. Πορτοσάλτε για Τρίκαλα: «Το να λένε ότι η Κυβέρνηση δολοφόνησε είναι τυμβωρυχία και εκμετάλλευση του πόνου των συγγενών»

Ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε τις αντιδράσεις για την υπόθεση των Τρικάλων.

Εφτά νεκροί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ σε τροχαίο στη Ρουμανία

Σε σοβαρό δυστύχημα φέρονται να εμπλέκονται Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία

Ισπανία: 39 νεκροί, 73 τραυματίες μετά τον εκτροχιασμό δύο τρένων υψηλής ταχύτητας

Σιδηροδρομικό δυστύχημα στη νότια Ισπανία, στο οποίο ενεπλάκησαν δυο συρμοί υψηλής ταχύτητας,