Αλλαγή φρουράς στο Υπερταμείο

3 λεπτά ανάγνωση
11 Ιανουαρίου 2021

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του MN, η θητεία της κυρίας Ουρανίας Αικατερινάρη η οποία λήγει τον Ιανουάριο δεν θα ανανεωθεί ξανά, παρά την επιθυμία της να είναι υποψήφια και πάλι.

Τα ονόματα που ακούγονται για τις δύο κορυφαίες θέσεις είναι του κ. Κωνσταντίνου Δερδεμέζη και του κ. Γρ. Δημητριάδη. 

Ο κ. Δερδεμέζης υπήρξε μεταξύ άλλων Διευθυντής δραστηριοτήτων Σερβίας, Βόρειας Μακεδονίας, Αλβανίας και Κοσσυφοπεδίου του Ομίλου Τιτάν.

Είναι μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας.

Ο κ. Γρ. Δημητριάδης υπήρξε Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Υποθέσεων και Εξωστρέφειας στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Η θέση, έχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί το Υπερταμείο κατέχει και διαχειρίζεται σχεδόν το σύνολο της δημόσιας περιουσίας και μαζί εποπτεύει πραγματικά τη λειτουργία και επίδοση πλήθους δημόσιων επιχειρήσεων και οργανισμών, προκρίνοντας πολιτικές εξυγίανσης, μέτρα ελέγχου των δαπανών και άλλα εξίσου κρίσιμα και σημαντικά.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εσωκομματική καταιγίδα στη ΝΔ μετά την κρίση στα ΕΛΤΑ – Οι βουλευτές, η παραίτηση Σκλήκα και η επόμενη μέρα για τον Κ. Μητσοτάκη

Η παραίτηση του Γρηγόρη Σκλήκα από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου των

Γ. Καραμέρος: «Υπονομεύσατε τα ΕΛΤΑ για να τα δώσετε στους ιδιώτες»

Ο Γιώργος Καραμέρος εμφανίστηκε ξαφνικά ως υπερασπιστής των ΕΛΤΑ, κατηγορώντας την κυβέρνηση

«Εσωκομματική θύελλα στη ΝΔ για το σχέδιο αναδιάρθρωσης των ΕΛΤΑ – Βουλευτές ζητούν την παραίτηση του CEO Γρ. Σκλήκα»

Για περίπου 4,5 ώρες χθες το απόγευμα, η τηλεδιάσκεψη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας