Για τον Οκτώβριο αναβλήθηκε η προβολή της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ «No Time to Die»

3 λεπτά ανάγνωση

Η προβολή της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ με τίτλο «No Time to Die» αναβλήθηκε για τον Οκτώβριο, ενώ είχε προγραμματιστεί για τον Απρίλιο, όπως ανακοίνωσαν χθες, Πέμπτη, οι παραγωγοί της.

Πρόκειται για ένα ακόμη πλήγμα για τους ιδιοκτήτες των αιθουσών προβολής ταινιών, οι οποίοι προσπαθούν να στηρίξουν και να αποκαταστήσουν τη λειτουργία των επιχειρήσεων τους, που έχουν δεχτεί καίριο οικονομικό πλήγμα από την εξάπλωση της COVID-19 και την εφαρμογή των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Η νέα ημερομηνία προβολής της ταινίας καθορίστηκε για την 8η Οκτωβρίου, σύμφωνα με μία ανακοίνωση στην ηλεκτρονική σελίδα των ταινιών Τζέιμς Μποντ, αλλά και στον αντίστοιχο λογαριασμό στο Twitter.

Η ταινία παραγωγής της MGM και της Comcast Corps Universal Pictures είχε αρχικά προγραμματιστεί να προβληθεί τον Απρίλιο του 2020, πριν η προβολή αναβληθεί για το Νοέμβριο του ίδιου έτους και μετά, για τον Απρίλιο του 2021.

Το οικονομικό κόστος παραγωγής της ταινίας εκτιμάται ότι έφτασε τα 200 εκατομμύρια δολάρια, ενώ σηματοδοτεί την τελευταία παρουσία του ηθοποιού Ντάνιελ Κρέιγκ στον εμβληματικό ρόλο του πράκτορα 007.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελληνικες τηλεοπτικες εκπομπες και κουλτουρα

North West: Όταν η δημοσιότητα μεγαλώνει ένα παιδί – Η ψυχολογική σκιά πίσω από τη λάμψη των Kardashian

Η πρόσφατη εμφάνιση της North West, κόρης της Kim Kardashian και του

Η ταινία “Barbie” απαγορεύθηκε σε πολλές μουσουλμανικές χώρες

Όπως αποκαλύπτουν δημοσιεύματα, αστρονομικό είναι το ποσό, που θα εισπράξει, ως αμοιβή,

Ο Τζάρεντ Λέτο θα υποδυθεί τον Καρλ Λάγκερφελντ σε νέα ταινία

Ο Τζάρεντ Λέτο πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε ταινία για τον θρυλικό σχεδιαστή