Τί απαντά ο Χαρδαλιάς στο «αντάρτικο» για τη μουσική

2 λεπτά ανάγνωση
28 Μαΐου 2021

Ο υφυπουργός Ν. Χαρδαλιάς απάντησε και σε ερώτηση για τη μουσική στην εστίαση, εκφράζοντας αγανάκτηση για τα περί «αντάρτικου» των καταστηματαρχών, αν δεν επιτραπεί άμεση η μουσική.

«Ακούω συνέχεια αυτή τη συζήτηση, η μουσική αυξάνει το ρίσκο της μετάδοσης του ιού και έχει αποδειχτεί παγκοσμίως. Μουσική σημαίνει πως αν τραγουδήσω θα υπάρξουν σταγονίδια, η μουσική είναι συνδυασμένη με τον χορό που σημαίνει μη τήρηση μέτρων. Η μουσική είναι συνδυασμένη με το αλκοόλ που δημιουργεί χαλάρωση. Να σταματήσει η λογική του παραλόγου. Βήμα-βήμα, δεν μπορεί τη στιγμή που η πλειοψηφία κάνει θυσίες να συζητάμε λογικές αντάρτικου», είπε.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από σήμερα το εορταστικό ωράριο για το Πάσχα – Ποια Κυριακή είναι ανοικτά τα καταστήματα

Σε ισχύ τίθεται από σήμερα Πέμπτη 2 Απριλίου το εορταστικό ωράριο των εμπορικών

Μικρή κάμψη εμφάνισε ο κύκλος εργασιών στο λιανικό εμπόριο τον Σεπτέμβριο

Μικρή κάμψη εμφάνισε ο κύκλος εργασιών στο λιανικό εμπόριο, με μεγαλύτερη μείωση

Εσωκομματική καταιγίδα στη ΝΔ μετά την κρίση στα ΕΛΤΑ – Οι βουλευτές, η παραίτηση Σκλήκα και η επόμενη μέρα για τον Κ. Μητσοτάκη

Η παραίτηση του Γρηγόρη Σκλήκα από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου των