Οι εκπλήξεις και τα επιτεύγματα που βρέθηκαν στην κοινότητα συναλλαγών από αντιγραφείς (copiers) της Covesting δεν σταματούν ποτέ να εκπλήσσουν, αλλά αυτά τα τελευταία δεδομένα είναι τουλάχιστον συγκλονιστικά. Χάρη στους δημόσιους και πλήρως διαφανείς παγκόσμιους πίνακες βαθμολογίας της Covesting, ο καθένας μπορεί να διατηρήσει αρχείο για το ποιος κερδίζει και ποιος όχι.

 

Οι προηγούμενες ιστορίες των διαχειριστών στρατηγικής κυμαίνονται από 4.000% κέρδη σε έναν trader μετατρέποντας μερικές χιλιάδες δολάρια σε περισσότερα από 8 εκατομμύρια δολάρια – ενώ παράλληλα αντίστοιχα κέρδη αποκτούν ταυτόχρονα και οι copiers.

 

Ωστόσο, αυτή η τελευταία ιστορία περιλαμβάνει μια πολύ απαραίτητη λάμψη ελπίδας σε μια εποχή σκοταδιού σε όλη την αγορά crypto. Ενώ οι περισσότεροι επενδυτές και traders εξαφανίστηκαν ή σταμάτησαν, ένας κορυφαίος trader της Covesting έχει πάνω από 8.000% κέρδος να δείξει – και όλα αυτά κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο ακραίες διορθώσεις που έχει δει ποτέ η αγορά crypto.

 

 

Μια γρήγορη ανακεφαλαίωση της πρόσφατης συντριβής της αγοράς Crypto

 

Οι εκτεταμένες απαγορεύσεις σε ολόκληρη την Κίνα, από το mining έως το trading κρυπτονομισμάτων, έχουν αναταράξει την αγορά και οι ενεργειακές ανησυχίες του Elon Musk έχουν μετατρέψει το όνειρο για εκτόξευση στο φεγγάρι μαζί με άλλα νομίσματα σε εφιάλτες.

 

Η τιμή του Bitcoin κατέρρευσε από τα 65.000 $ στο τρέχον χαμηλό των 28.000 $ και το Ethereum έπεσε από τα 4.000 $ σε επίπεδα κάτω από τα 2.000 $. Τα Altcoins αποδεκατίστηκαν γενικά. Το Twitter ήταν γεμάτο με traders που προσπαθούσαν να επουλώσουν τις πληγές τους και να ετρούν τις απώλειές τους.

 

Οι ρευστοποιήσεις έφτασαν τα δισεκατομμύρια δολάρια, και ξαφνικά η αγορά από την τιμή στόχο των εκατό χιλιάδων δολαρίων ή περισσότερο για BTC άρχισε να φοβάται για τιμές κάτω από τα 20.000 $ και μια άλλη μια bear market. Το επενδυτικό συναίσθημα μετατράπηκε από την απληστία στον ακραίο φόβο, αλλά αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι είναι τώρα καιρός να αγοράσετε στα τρέχοντα επίπεδα.

 


 

Κορυφαίος Trader στη Covesting πετυχαίνει κέρδος 8,000%

 

Το να βλέπεις την αντιστροφή πριν σημειωθεί στην πράξη είναι το κλειδί για τις περισσότερες επιτυχίες στις αγορές, όπως έχει δείξει ένας κορυφαίος trader της Covesting. Το ETHMAN διαπραγματεύεται με λογαριασμό BTC και έχει πάνω από 8.000% κέρδος να επιδείξει κατά την πρόσφατη συντριβή της αγοράς κρυπτονομισμάτων.

 

Ενώ η αιματοχυσία συνεχίστηκε, ο ETHMAN αύξησε τα κέρδη του. Η αρκετά μεγάλη απόδοση επένδυσης, ενώ όλοι οι άλλοι υπέφεραν δείχνει την αξία των θέσεων πώλησης που προσφέρονται μέσω της Covesting στο PrimeXBT. Αυτό που είναι επίσης αξιοσημείωτο είναι ότι αυτή η στρατηγική ήταν ενεργή μόνο για 20 ημέρες, οπότε αυτή η περιουσία έχει δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια μιας πτωτικής τάσης.

 

Οι traders που εξακολουθούν να φοβούνται μετά από μια τέτοια ασταθή και βίαιη κίνηση, μπορούν να χαλαρώσουν γνωρίζοντας ότι οι εντολές τους μπορούν να προστατευτούν με stop-loss επιλογές και η αξιόπιστη πλατφόρμα έχει ελάχιστη ολίσθηση, επομένως οι εντολές εκτελούνται όταν αναμένεται.

 

 

Η δεύτερη κατάταξη στρατηγικής ανεβαίνει στην κορυφή των βαθμολογικών πινάκων

 

Επόμενος στη λίστα είναι ο Master YODA, ο οποίος έχει το μισό χρόνο στο Covesting σε σχέση με τον ETHMAN και σχεδόν 600% κέρδος να δείξει για την πρώτη εβδομάδα περίπου.

 

Παρά το μικρό χρονικό διάστημα στην αγορά, έχει ανέβει γρήγορα στην κατάταξη και πρόσφατα κατέκτησε τη δεύτερη θέση με κέρδος 93% την ημέρα μέχρι στιγμής. Με το Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα στο χαρτοφυλάκιο αυτοί οι αριθμοί υπόκεινται σε αλλαγές και συχνά αλλάζουν και σε μεγάλα ποσά λόγω της μεγάλης μεταβλητότητας της αγοράς crypto.

 

Ωστόσο, έτσι οι traders της Covesting μπορούν να μετατρέψουν 5-10% τις ενδοημερήσιες κινήσεις σε σχεδόν 100% απόδοση επένδυσης.

 

 

Η Τρίτη Κατάταξη trader διαθέτει Σύστημα Συναλλαγών Τεσσάρων Αστέρων

 

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, σε αυτές τις εβδομάδες του Top Covesting Strategies Review είναι το BitcosaurusApp, ένας επαληθευμένος χρήστης και βρίσκεται στην πλατφόρμα για 241 ημέρες και εξακολουθεί να κατέχει την τρίτη θέση.

 

Αυτός ο χρήστης διαπραγματεύεται επίσης με το μεγαλύτερο μέγεθος της δέσμης ή σχεδόν μισό εκατομμύριο αξίας ακόλουθου κεφαλαίου. Είναι επίσης ένας από τους σπάνιους λίγους που έχουν φτάσει σε μια four-star status, πέφτοντας μόλις ένα αστέρι σε σχέση με τα αόριστα πέντε αστέρια.

 

Το μόνο πράγμα που λείπει είναι το αστέρι κύκλου εργασιών για διαπραγμάτευση άνω των 50 BTC σε περίοδο 30 ημερών. Αλλά μην ανησυχείτε. Η υπομονή μπορεί να είναι αρετή και η υπέρβαση όταν δεν είναι απαραίτητη μπορεί να είναι επιζήμια. Ό, τι κι αν κάνει αυτός ο trader, μπορούν να το κάνουν γιατί λειτουργεί, και έχουν πάνω από 350% κέρδη, ενώ η αγορά κρυπτονομισμάτων βρίσκεται σε χάος.

 

Στρατηγικοί διαχειριστές με σπάνιο χώρο για παρακολούθηση

 

Η πρόσφατη πτώση της αγοράς crypto συγκλόνισε πολλούς traders από τις θέσεις τους, οι οποίοι απελευθέρωσαν πολλούς κορυφαίους διαχειριστές στρατηγικής που πρέπει να ακολουθηθούν. Για την ασφάλεια των χρηστών, υπάρχουν όρια για τον αριθμό των ακολούθων και τον αριθμό των αμοιβαίων κεφαλαίων που μπορεί να υπάρχει σε διαπραγμάτευση ανά πάσα στιγμή. Μόλις επιτευχθεί το ανώτατο όριο των αρχικών followers, δεν θα μπορούν πλέον να ακολουθούν αυτή τη στρατηγική νέoi followers. Μόνο όταν άλλοι followers έχουν σταματήσει να ακολουθούν και τα αρχικά ίδια κεφάλαια των followers έχουν μειωθεί κάτω από το όριο, μπορούν να προστεθούν περισσότεροι followers.

 

Αυτό σημαίνει ότι επί του παρόντος, στη Covesting, υπάρχει η ευκαιρία να αντιγράψετε τις συναλλαγές ενός trader 8.000%. Η αγορά ξεχνά ότι με το PrimeXBT, τα κέρδη μπορούν να γίνουν και από τις δύο κατευθύνσεις και αφήνει το αρνητικό συναίσθημα να παρεμποδίσει αυτό που διαφορετικά θα μπορούσε να είναι μια ευκαιρία να ακολουθήσουμε για άνευ προηγουμένου απόδοση επένδυσης.

 

Check out the Covesting leaderboards to see these stats for yourself.

 

Facebook Comments