ΣΟΚ με 4.696 νέα κρούσματα – 404 οι διασωληνωμένοι – Στους 38 οι νεκροί

2 λεπτά ανάγνωση

Σήμερα Σάββατο ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 4.696 νέα κρούσματα κορονοϊού, 38 θανάτους συμπολιτών μας και 404 διασωληνωμένους. Μάλιστα, οι διασωληνωμένοι έσπασαν το φράγμα των 400.

Σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ:

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 4.696, εκ των οποίων 13 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 739.448 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 50.8% άνδρες.

Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 159 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.023 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 38, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 15.894 θάνατοι. Το 95.4% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γρίπη τύπου Α και Β: Έξαρση κρουσμάτων, πίεση στα νοσοκομεία και τί πρέπει να γνωρίζουμε

Σε έντονη έξαρση βρίσκεται η γρίπη τη φετινή χειμερινή περίοδο, με τα

Γ. Πετράκος: «Ο covid ήταν φτιαχτός, πέθαναν από τα νοσοκομεία, όχι από κορωνοϊό – Φοβάμαι μην αλλοιωθεί η φύση μου»

Ο Γρηγόρης Πετράκος επανήλθε με νέες αμφιλεγόμενες δηλώσεις γύρω από την πανδημία,

«Η εξάπλωση του Καρυστιανισμού»

Ο συνδυασμός ήταν ακαταμάχητος, ευφυέστατος και τρομακτικός. Πρώτον, και πάνω από όλα,