ΣΥΡΙΖΑ: Επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία ο κ. Πλεύρης

3 λεπτά ανάγνωση
8 Νοεμβρίου 2021

Με μία σκληρή ανακοίνωση απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις δηλώσεις του υπουργού Υγείας Θανάση Πλεύρη στην Βουλή, χαρακτηρίζοντάς τον «ανίκανο, ψεύτη και επικίνδυνο, που όσο παραμένει στο υπουργείο Υγείας εν μέσω πανδημίας θα μεγαλώνει ο κίνδυνος για την δημόσια υγεία και την ανθρώπινη ζωή».

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Αντί να παραληρεί στη Βουλή ο υπουργός του “δεν είναι δουλειά της κυβέρνησης να πείσει τους ανεμβολίαστους”, κ. Πλεύρης, καλό θα ήταν να απαντήσει στις ίδιες τις δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού του. Η κ. Γκάγκα παραδέχθηκε, δύο χρόνια μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, πως “σε λίγο θα διαλέγουμε αν θα νοσηλευτεί ασθενής με κορονοϊό ή με εγκεφαλικό” και πως δεν μας λείπουν οι υποδομές σε ΜΕΘ, αλλά “δεν έχουμε ούτε παραπάνω νοσηλευτικό, ούτε ιατρικό προσωπικό”».

Καταλήγοντας, ζητά από τον κ. Πλεύρη «την ώρα που και πάλι δεκάδες ασθενείς νοσηλεύονται και κάποιοι χάνουν τις ζωές τους εκτός ΜΕΘ, ο κ. Πλεύρης καλό θα ήταν να ζητήσει μια συγγνώμη παρά να κουνάει το δάχτυλο. Να προσλάβει υγειονομικό προσωπικό ακόμη και τώρα, και όχι να παίζει τις μουσικές καρέκλες με εξουθενωμένους υγειονομικούς και κρατώντας κλειστές κλίνες ΜΕΘ λόγω έλλειψης προσωπικού και στη Θεσσαλονίκη και σε όλη τη χώρα».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Metron Analysis: Στο 28,5% η ΝΔ, δεύτερη η ΕΛ.Α.Σ. με 15,2% – Κυριαρχία Μητσοτάκη – ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός Βουλής

Την κυριαρχία της ΝΔ και τον περαιτέρω κατακερματισμό της αντιπολίτευσης με το

Το χειρότερο είδος από όλα τα φίδια, το φίδι δεκανίκι του φιδιού…

Πέρασαν τρεις μέρες, από την Δευτέρα το βράδυ, που είδα το επεισόδιο

GPO: Στο 28,6% η ΝΔ – Στο 1,3% ο ΣΥΡΙΖΑ – Στο 4,7% η Κωνσταντοπούλου

Τις τάσεις συνολικής αναδιάταξης των συσχετισμών σε όλο τον χώρο της αντιπολίτευσης