Στο κρατητήριο αναμένεται να περάσει τη νύχτα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος λίγο πριν απο τις 4 το μεσημέρι παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του μια 23χρονη η οποία καταγγέλλει ότι ο παρουσιαστής ανήρτησε στο διαδίκτυο βίντεο με ερωτικές της στιγμές.

 


Νωρίτερα:

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο των εφημερίδων ΝΕΑ και ΒΗΜΑ και τρίτη γυναίκα αναμένεται να καταθέσει μήνυση τα επόμενα 24ωρα. 

 

Νωρίτερα:

Παραδόθηκε στην Αστυνομία και συγκεκριμένα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την αποκάλυψη ότι και δεύτερη κοπέλα κατέθεσε εναντίον του στις Αρχές ότι έχει δει βίντεο με ερωτικές τους στιγμές στο Διαδίκτυο, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναζητείτο στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Εκείνος ήταν σπίτι του και λίγο μετά τις 14:30 βγήκε, πήρε το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε στο αστυνομικό μέγαρο, για να παραδοθεί.

 

Νωρίτερα:

Νέα τροπή στην υπόθεση του revenge porn και των ερωτικών βίντεο που αναρτούσε ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος εν αγνοία των ερωτικών παρτενέρ με τις οποίες ερχόταν σε συνεύρεση.

Επειτα από καταγγελία νεαρής κοπέλας με την οποία είχε ερωτική σχέση ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανήρτησε εν αγνοία της σε ιστότοπους με πορνογραφικό περιεχόμενο δύο βίντεο από ερωτική συνεύρεσή τους, η Ελληνική Αστυνομία αναζητά να συλλάβει στο πλαίσιο του αυτοφώρου τον πρώην παρουσιαστή της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα».

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το protothema.gr, η κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έδωσε στους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας και τα λινκ που παραπέμπουν στα βίντεο που έχει ανεβάσει παρά τη θέλησή της ο παρουσιαστής στο διαδίκτυο.

Facebook Comments