Ο πρωθυπουργός μπορεί να επιμένει στη διεξαγωγή των εκλογών την ερχόμενη άνοιξη όμως όλα είναι ανοιχτά

2 λεπτά ανάγνωση
9 Ιουνίου 2022

Η απόφαση της ΝΔ να ανακοινώσει χθες τέσσερις υποψηφιότητες κυβερνητικών στελεχών γένους θηλυκού με τα κομματικά ψηφοδέλτια για τις επόμενες εκλογές, ομολογουμένως, δεν περιελάμβανε καμία ιδιαίτερη έκπληξη.

Η ανακοίνωση, όμως, δεν παύει να είναι μια κίνηση τροχιοδεικτική ενόψει εκλογών, όποτε αυτές και αν γίνουν, με τον κ. Μητσοτάκη να θέλει να δώσει χρόνο σε κυβερνητικά στελέχη να δουλέψουν στις περιφέρειές του.

Το επόμενο διάστημα θα έρθουν και άλλες ανακοινώσεις, μιας και παράλληλα με το κυβερνητικό έργο δουλεύονται και τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης, παράλληλα, έχει αποφασίσει να βγαίνει από το Μαξίμου, όσο πιο συχνά μπορεί. Άλλωστε, μπορεί να επιμένει στη διεξαγωγή των εκλογών την ερχόμενη άνοιξη του 2023, σταθμίζει, όμως, και την επιλογή του φθινοπώρου που είναι μια ισχυρή εισήγηση στο τραπέζι. Και, μέχρι να αποφασίσει-κάτι που δεν θα γίνει πριν τον Αύγουστο- συνεχίζει τις περιοδείες.

ΓΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α. Δρυμιώτης: «Είχα πει ότι και πριν και μετά την ΔΕΘ ο Μητσοτάκης θα είναι αυτοδύναμος»

Ο Ανδρέας Δρυμιώτης βλέπει νέα αυτοδυναμία για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο ίδιος

Interview: Πρωτιά της ΝΔ – Στο 3,1% η Κωνσταντοπούλου – “Όχι” στον Σαμαρά το 78%

Πρωτιά στη Νέα Δημοκρατία με διαφορά 13,6 μονάδων από τη δεύτερη Ελληνική Αριστερή Συμπαρατάξη καταγράφει δημοσκόπηση της

Κυρ. Μητσοτάκης: Τα €23 δισ. του ΕΠΑ εφαλτήριο για αναπτυξιακό άλμα

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για το νέο αναπτυξιακό μοντέλο.