Food Pass, επιταγή ακρίβειας και επίδομα στέγασης στα πλάνα Μητσοτάκη ενόψει ΔΕΘ

5 λεπτά ανάγνωση
8 Σεπτεμβρίου 2022

Με εντατικούς ρυθμούς επεξεργάζεται τα μέτρα ανακούφισης η κυβέρνηση εν όψει της ΔΕΘ και των εξαγγελιών από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ένα από τα μέτρα που φαίνεται να έχουν ήδη κλειδώσει είναι το food pass, ένα επίδομα τροφίμων εφάπαξ που εκτιμάται στα 300 ευρώ, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των ευάλωτων πολιτών.

Με την κυβέρνηση λοιπόν να θέλει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τους πιο αδύναμους, ο πρωθυπουργός μέσω της ΔΕΘ δεν αποκλείεται να ανακοινώσει ακόμα μια οικονομική ενίσχυση προς τους χαμηλοσυνταξιούχους για το τέλος της χρονιάς, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.




Ακόμη μεγαλύτερη κίνηση θα γίνει στη στεγαστική πολιτική, η οποία αφού ξεπεράστηκαν ορισμένα προβλήματα θα επεκταθεί σε νέους και άνω των 29 ετών, με διάφορα επιδόματα, φθηνά ενοίκια και δυνατότητα ανακαίνισης κατοικιών.

Περισσότερες διευκρινήσεις για το πώς και πότε ακριβώς θα δοθούν τα επιδόματα θα υπάρξουν το προσεχές διάστημα, μετά τις τελικές αποφάσεις και τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν η φιλοδοξία μετατρέπεται σε φαιδρότητα

Κάθε άνθρωπος δικαιούται να έχει φιλοδοξίες. Από τον πιο χαμηλό κρίκο της

Δ. Δανίκας: «Μόνο στον Κυριάκο μπορούν να στηριχθούν οι πολίτες»

Ο Δημήτρης Δανίκας υποστήριξε ότι, μέσα στο σημερινό περιβάλλον αβεβαιότητας και διαδοχικών

Κυβερνητικό restart με φόντο το 2026: Μεταρρυθμίσεις, «βαθύ κράτος» και πολιτικά διλήμματα

Σε ένα διεθνές περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών προκλήσεων και αβεβαιοτήτων, η κυβέρνηση εισέρχεται