Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αθανασίου;

1 λεπτό ανάγνωση
26 Σεπτεμβρίου 2022

Στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών θα ήθελαν στην Κουμουνδούρου να είναι υποψήφιος ο γνωστός ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, ενώ ο ίδιος, που το σκέφτεται, καθώς έχει εκλεγεί ήδη περιφερειακός σύμβουλος με τη Ρένα Δούρου, προτιμά την Ανατολική Αττική.

Εκεί θα έχει να αντιμετωπίσει τη «βαριά» υποψηφιότητα του Χρήστου Σπίρτζη, αλλά θεωρεί ότι οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι πιο εύκολο να αντιμετωπιστούν απ’ ό,τι στον Βόρειο Τομέα, έχοντας απέναντι Ζαχαριάδη, Τσακαλώτο, Ξενογιαννακοπούλου και Κατρούγκαλο.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 24 Σεπτεμβρίου 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Μπάρκας: «Ζητάμε εκλογές για να ξεδιαλύνουμε μια σειρά ζητημάτων που αφορά το Κράτος Δικαίου και το Σύνταγμα της χώρας»

Ο Κώστας Μπάρκας επανέφερε το αίτημα για εκλογές, επικαλούμενος ζητήματα Κράτους Δικαίου

Πολιτική σταθερότητα ή ανατροπή; Η επόμενη μέρα μετά τις εξελίξεις

Ραγδαίες ανακατατάξεις διαμορφώνονται στο πολιτικό σκηνικό, καθώς οι τελευταίες διεθνείς εξελίξεις και

ALCO: Στις 11,9 μονάδες η διαφορά της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ – Το 59% δεν θα ψήφιζε το κόμμα Καρυστιανού

Την εικόνα μίας καθαρής, αλλά σχετικά μικρής δημοσκοπικής πτώσης για τη ΝΔ