Αποσύρεται το ΕΑΝ – Τι λέει ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος

2 λεπτά ανάγνωση
30 Μαΐου 2023

Στην απόφαση να μην συμμετάσχει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου προχώρησαν στο κόμμα ΕΑΝ με τον πρόεδρό του Αναστάσιο Κανελλόπουλο να εξηγεί τους λόγους.

Το κόμμα που συνδέθηκε προεκλογικά με τον Ηλία Κασιδιάρη και τους ακροδεξιούς ψηφοφόρους του έλαβε στις 21 Μαΐου μόλις 15.177 ψήφους και με ποσοστό 0,26% κατατάχθηκε στη 18η θέση.

«Η αναπότρεπτη πόλωση που θα υπάρξει μεταξύ των κοινοβουλευτικών κομμάτων, ο κατακερματισμός του πατριωτικού χώρου, καθώς και οι εγγενείς δυσκολίες του Κόμματος, υπαγορεύουν τη μη συμμετοχή του ΕΑΝ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Ως εκ τούτου, κάθε ψηφοφόρος δικαιούται να ενεργήσει κατά συνείδηση» ανέφερε μετακύ άλλων ο κ. Κανελλόπουλος σε δήλωσή του στο dikastiko.gr.

Παράλληλα έκανε λόγο για «πετροβολισμό του με μπαράζ αρνητικών αναφορών στο διάστημα της κυοφορούμενης εκλογικής συμπόρευσης με τον Ηλία Κασιδιάρη, και στραγγαλισμό του μετά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποια θα κυριαρχήσει;

Χρειάστηκε ελάχιστος χρόνος δημόσιας έκθεσης για να γίνει φανερό ότι η Μαρία

Από τα Ιωάννινα η εκκίνηση της «γαλάζιας μηχανής» ενόψει 2027

Σε φάση πλήρους κινητοποίησης περνά από σήμερα ο κομματικός μηχανισμός της Νέας

Μπ. Παπαδημητρίου: «Αν δεν ενωθεί η αντιπολίτευση ο Μητσοτάκης θα κάνει εκλογική εκδρομή»

Η δήλωση του Μπάμπη Παπαδημητρίου κινείται για ακόμη μία φορά στη σφαίρα