Με την αποκάλυψη του πρωτότυπου Alaskan, το οποίο αποτελεί τον προπομπό ενός νέου μοντέλου pick up, η Renault επεκτείνει τη γκάμα της στα ελαφριά επαγγελματικά οχήματα.

Με 17 χρόνια παρουσίας στην 1η θέση της ευρωπαϊκής αγοράς ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων, η Renault συνεχίζει ακόμα πιο δυνατά με την παρουσίαση νέων μοντέλων, αλλά και την ενίσχυση του Renault Pro+, ενός πλαισίου υπηρεσιών και διαδικασιών που στόχο έχουν να παρέχουν κάθε στιγμή την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στον επαγγελματία.

Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος η Renault αποφάσισε να μπει δυναμικά και στην κατηγορία των pick up, ένα κομμάτι της αγοράς που αντιστοιχεί σε περισσότερο από το 1/3 των συνολικών πωλήσεων LCV σε παγκόσμιο επίπεδο. Το περασμένο Ιούνιο, στο Buenos Aires, ο όμιλος παρουσίασε το νέο Renault Duster Oroch που απευθύνεται στην αγορά της Ν. Αμερικής.

Το πρωτότυπο Z-U60 που αποκαλύπτεται σήμερα αποτελεί τον προπομπό ενός νέου μοντέλου με παγκόσμιο χαρακτήρα. Τώρα, η Renault αποκαλύπτει το πρωτότυπο Z-U60, η έκδοση παραγωγής του οποίου θα διατεθεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Μένει να δούμε αν η γαλλική εταιρεία μπορεί να κυριαρχήσει και σε αυτή την κατηγορία.

Facebook Comments