Το Thessaloniki Insurance Conference, το συνέδριο – ναυαρχίδα για την ασφαλιστική αγορά της Β. Ελλάδος επιστρέφει δυναμικά για άλλη μία χρονιά αυτή την Παρασκευή στο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305).

Σταθερά για 12η συνεχή χρονιά, το 36th THINC στοχεύει στην άμεση ενημέρωση των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου για τις τρέχουσες εξελίξεις, προκλήσεις και προοπτικές.

Στο συνέδριο θα παραβρεθούν κορυφαία στελέχη του ασφαλιστικού κλάδου και σημαντικοί πολιτικοί και θεσμικοί φορείς, διαμορφώνοντας μία πολυποίκιλη ατζέντα με ενδιαφέρουσα θεματολογία και ομιλίες.

Καθώς διανύουμε μια εποχή σοβαρών διακυμάνσεων αφενός λόγω των επιπτώσεων που επιφέρει η κλιματική αλλαγή και αφετέρου του υψηλού πληθωρισμού, η φετινή διοργάνωση επικεντρώνεται στον κλάδο εγγυήσεων και πιστώσεων ως πυλώνα ασφαλούς ανάπτυξης και εξασφάλισης των ταμειακών ροών των επιχειρήσεων.

Παράλληλα μέσω της καινούργιας θεματικής ενότητας, στο συνέδριο θα εξεταστεί ο τρόπος με τον οποίο οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις μπορούν να συνεισφέρουν ώστε να περιοριστούν τα τροχαία ατυχήματα στην Ελλάδα.

Facebook Comments