Εσωτερική αναδιάταξη στο Μαξίμου – Όλες οι αλλαγές στα χαρτοφυλάκια και τις αρμοδιότητες

5 λεπτά ανάγνωση
1 Απριλίου 2024

Τα στελέχη που θα αντικαταστήσουν τους παραιτηθέντες από τη θέση του υπουργού Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκο ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Τις θέσεις αναλαμβάνουν ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος αναλαμβάνει – πέρα των αρμοδιοτήτων του – τη ρύθμιση θεμάτων οργάνωσης και λειτουργίας της κυβέρνησης και των κυβερνητικών οργάνων, και ο Στέλιος Κουτνατζής, ο οποίος γίνεται γενικός γραμματέας της Κυβέρνησης.

Πλέον το υπουργικό συμβούλιο μειώνεται κατά δύο μέλη, καθώς οι αρμοδιότητές τους κατανέμονται σε ήδη υπάρχοντα μέλη της κυβέρνησης, ενώ είναι καθαροί οι ρόλοι και ξεκάθαρες οι αρμοδιότητες σχετικά με το ποιος κάνει τι στο Μέγαρο Μαξίμου.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Μητσοτάκης στο Υπουργικό: Παρατείνεται και τον Ιούνιο η επιδότηση στο diesel

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε σαφείς αιχμές για τις πολιτικές διεργασίες στην αντιπολίτευση,

Κ. Τσουκαλάς: «Ο Τσίπρας βολεύει το Μαξίμου»

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τσουκαλάς καλεσμένος στους «Αταίριαστους» μιλάει για

Νέα σύγκρουση Μαξίμου – ΠΑΣΟΚ για τις υποκλοπές: Η ΝΔ μπλοκάρει νέα Εξεταστική και ανεβάζει τους τόνους κατά Ανδρουλάκη

Σε μετωπική σύγκρουση οδηγούνται κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ.