Τι κατάντια να υπάρχει κόσμος που «ψωνίζει» χριστιανισμό και τους πλαισιώνει στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας

3 λεπτά ανάγνωση
25 Απριλίου 2024

Τι κατάντια αυτός ο Βελόπουλος. Τι κατάντια να υπάρχει κόσμος που «ψωνίζει» χριστιανισμό και τους πλαισιώνει στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας.

Έχεις και τα Συριζαίους σήμερα να ασκούν κριτική για την οικονομία της χώρας που υμνούσαν κλειστές τράπεζες, ισοπέδωση της μεσαίας τάξης, και όλα πρίμα.

Ταυτόχρονα, welcomed οι ψήφοι των ακροδεξιών για τον ξάδερφο Κασσελάκη, που δεν ξέρει μάλλον πως τον Στεφ άνετα τον πέταγαν από την ταράτσα όλοι αυτοί στους οποίους απευθύνεται αλλά οκ. Λεπτομέρειες.

Άγιο έχουμε που δεν μας κυβερνούν ιεχωβάδες και παλαιοχριστιανοί combined με γιάπηδες ατάλαντους στούρνους που ούτε τα λεφτά του μπαμπά ήταν αρκετά, ώστε να τους κρατήσουν σε τριτοτέταρτο πόστο πολυεθνικών, και κατέληξαν με τα παπούτσια στο χέρι. Η Ελλάδα αξίζει πολλά περισσότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ALCO: Σαφές προβάδισμα της ΝΔ – Τρίτο το ΠΑΣΟΚ – “Γκρεμίζονται” Πλεύση Ελευθερίας και Ελληνική Λύση

Σαφές προβάδισμα καταγράφει για τη Νέα Δημοκρατία με 23,5% η δημοσκόπηση της

Κ. Βελόπουλος: «Είναι αντιφατικό να φτωχεύουν οι Έλληνες και να πλουτίζουν οι πολιτικοί»

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, δηλώνει πως «είναι αντιφατικό να φτωχεύουν οι Έλληνες και

Η Καρυστιανού, το «ρωσόφιλο» αφήγημα και η ψήφος της οργής

Η πολιτική πιάτσα κάνει ένα τεράστιο λάθος με τη Μαρία Καρυστιανού.