Κ. Τσουκαλάς: «Απειλούμε την ΝΔ και θα την απειλήσουμε πιο πολύ στο μέλλον»

2 λεπτά ανάγνωση
12 Ιανουαρίου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Η δήλωση του Κώστα Τσουκαλά ότι το ΠΑΣΟΚ «απειλεί τη ΝΔ και θα την απειλήσει πιο πολύ στο μέλλον» αποτυπώνει με τον πιο καθαρό τρόπο το στρατηγικό αδιέξοδο της Χαριλάου Τρικούπη.

Αντί για συγκεκριμένες προτάσεις, σοβαρό πρόγραμμα και πειστικές λύσεις για την οικονομία, την ενέργεια και τα εισοδήματα, το ΠΑΣΟΚ επιλέγει ρητορική έντασης και κενές απειλές, που περισσότερο θυμίζουν επικοινωνιακό πυροτέχνημα παρά αξιόπιστη πολιτική αντιπολίτευση.

Η λογική του «θα απειλήσουμε περισσότερο» δεν συγκροτεί εναλλακτική διακυβέρνησης, ούτε πείθει τους πολίτες που ζητούν σταθερότητα και αποτελέσματα. Αντίθετα, αναδεικνύει την αδυναμία του κόμματος να ξεφύγει από τον στείρο αντιπολιτευτικό λόγο, επιβεβαιώνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ παραμένει εγκλωβισμένο σε συνθήματα, χωρίς σαφή κατεύθυνση και ουσιαστικό πολιτικό βάθος.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκεχειρία ΗΠΑ – Ιράν: Τί αλλάζει σε πετρέλαιο, χρηματιστήρια και επιτόκια – Το νέο σκηνικό στις αγορές

Ραγδαία μεταστροφή καταγράφεται στις διεθνείς αγορές, μετά την ανακοίνωση της εκεχειρίας μεταξύ

Πολιτική σταθερότητα ή ανατροπή; Η επόμενη μέρα μετά τις εξελίξεις

Ραγδαίες ανακατατάξεις διαμορφώνονται στο πολιτικό σκηνικό, καθώς οι τελευταίες διεθνείς εξελίξεις και

Γιατί οι τράπεζες “πέταξαν” +10% στο ΧΑ – Έρχεται συνέχεια;

Εκρηκτική άνοδο κατέγραψε ο τραπεζικός κλάδος στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τα τραπεζικά