Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Έχουμε απέναντί μας βρώμικες και αδίστακτες εξουσίες – Στημένη Δικαιοσύνη»

2 λεπτά ανάγνωση
23 Μαρτίου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Η τοποθέτηση της Ζ. Κωνσταντοπούλου κινείται σε μια γραμμή ακραίας γενίκευσης και απαξίωσης θεσμών, που δύσκολα συμβάλλει σε έναν σοβαρό δημόσιο διάλογο.

Με χαρακτηρισμούς όπως «βρώμικες εξουσίες» και «στημένη Δικαιοσύνη», δημιουργείται ένα κλίμα συνολικής αμφισβήτησης χωρίς την απαραίτητη τεκμηρίωση και συγκεκριμένα στοιχεία. Η κριτική προς τους θεσμούς είναι θεμιτή και αναγκαία, αλλά όταν εκφράζεται με απόλυτους και φορτισμένους όρους, κινδυνεύει να ενισχύσει την πόλωση και την καχυποψία αντί να αναδείξει ουσιαστικά προβλήματα.

Σε μια περίοδο όπου απαιτείται εμπιστοσύνη και νηφαλιότητα, τέτοιες παρεμβάσεις περισσότερο οξύνουν το κλίμα παρά προσφέρουν λύσεις.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Fake News: Στο προσκήνιο η μάχη για την αλήθεια – Ισχυρό μήνυμα από τη Νέα Σμύρνη

Με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με τίτλο

Κ. Μητσοτάκης: Fuel Pass, επιδότηση diesel και εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά – Τα 4 μέτρα στήριξης

Δέσμη τεσσάρων στοχευμένων μέτρων οικονομικής στήριξης της κοινωνίας για Απρίλιο και Μάιο,

Ηλεκτρικό σοκ στην Ευρώπη: Εκτίναξη 74% στη χονδρική τιμή ρεύματος

Νέα έξαρση καταγράφει η ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη.