Κομισιόν: Προαπαιτούμενο η συμφωνία με τους θεσμούς για να τεθούν σε εφαρμογή τα νομοσχέδια

2 λεπτά ανάγνωση
13 Απριλίου 2016

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Αλεξάντερ Βίντερστάιν άφησε να εννοηθεί σήμερα ότι για να τεθούν σε εφαρμογή τα νομοσχέδια τα οποία προτίθεται να καταθέσει στη Βουλή η κυβέρνηση, προαπαιτούμενο είναι η συμφωνία των ελληνικών αρχών με τους θεσμούς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βίντερστάιν ανέφερε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι ενήμερη για την πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης να ξεκινήσει στο άμεσο μέλλον συζήτηση επί ορισμένων νομοσχεδίων στη Βουλή των Ελλήνων. «Η ιδιοκτησία των μεταρρυθμίσεων είναι το κλειδί, καθώς και η επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των ελληνικών αρχών και των θεσμών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της Επιτροπής.

Καταλήγοντας, υπενθύμισε ότι οι συζητήσεις για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης συνεχίζονται, τονίζοντας ότι «η Επιτροπή αναμένει ταχεία πρόοδο σε όλα τα μέτωπα».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Βελόπουλος: «Είναι αντιφατικό να φτωχεύουν οι Έλληνες και να πλουτίζουν οι πολιτικοί»

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, δηλώνει πως «είναι αντιφατικό να φτωχεύουν οι Έλληνες και

Νέα ανησυχία στις αγορές για πληθωρισμό και επιτόκια από Fed και ΕΚΤ

Έντονος προβληματισμός επιστρέφει στις διεθνείς αγορές.

Εκτινάχθηκε το κόστος δανεισμού – Πιέσεις σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ιαπωνία

Ισχυρές πιέσεις καταγράφονται στις διεθνείς αγορές ομολόγων.