Μπορεί το VW Tiguan, όπως και τα περισσότερα αυτοκίνητα της κατηγορίας των σύγχρονων SUV να έχουν σαφή προσανατολισμό την εντός δρόμου κίνηση, δεν είναι όμως λίγοι αυτοί οι αγοραστές που επιθυμούν το κάτι παραπάνω, για μια μικρή απόδραση ή μια οδηγική… παρασπονδία εκτός δρόμου –και όχι, δεν εννοούμε να παρκάρετε παράνομα σε κάποιο πεζοδρόμιο…
 
Η Volkswagen λοιπόν, προσφέρει στο νέο Tiguan με το σύστημα τετρακίνησης 4MOTION, έχοντας παράλληλα αυξήσει την απόσταση από το έδαφος κατά είναι 11 χιλιοστά.

Επιπλέον, το νέο Tiguan 4Motion μπορεί να παραγγελθεί με Off-road Pack, το οποίο περιλαμβάνει διαφορετική σχεδίαση στο εμπρός μέρος, που αυξάνει τη γωνία προσέγγισης του οχήματος, και από τις 18,3 μοίρες, φτάνει πλέον στις είναι 25,6. Ανεξάρτητα αν το αυτοκίνητο διαθέτει Off-road Pack, το νέο Tiguan έχει σχεδιαστεί με τη ελκτική ικανότητα που φτάνει μέχρι τους 2,5 τόνους.

Το σύστημα 4 MOTION συνοδεύεται απόActiveControlτο οποίο χρησιμοποιεί έναν επιλογέα για την επιλογή ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικά προγράμματα/προφίλ οδήγησης. Ο οδηγός μπορεί να ενεργοποιήσει ένα από τα προγράμματα  On road, Snow,Offroad (με αυτόματη λειτουργία παραμέτρων για οδήγηση εκτός δρόμου) ή Off road Individual (με παραμετροποιημένες ρυθμίσεις).

Facebook Comments